Administrator
Administrator
Imagine

Salutare
Azi incepem un giveaway cu un laptop care mi-a fost donat de un prieten bun sa il ofer in comunitatea RetroTech.ro
Si avem asa un Dell Latitude E5520 in stare buna de functionare. Singurul lucru ce i lipseste este un upgrade la SSD.
Dar fiecare va alege ce doreste sa faca cu el. :-??

Specificatii:
RAM: 8 GB
CPU: Intel Core i5-2520M 2.50GHz
VIDEO: Intel® HD Graphics 3000
HDD: 500 GB
Licenta: Windows 7 Home Premium

Defectiuni:
Bateria

Perioada giveaway:
03 mai 2026 - 31 mai 2026 - perioada inscriere
Castigatorul va fi ales in data de 31 mai 2026 !

Cerinte pentru participare:
1. Ce doresti sa faci cu laptop-ul daca il castigi ?
2. Un share acestui concurs pe o retea de socializare ? + dovada (share-ul tau ne ajuta sa mai populam forumul nostru)
3. Crezi ca 2026 este anul in care te vei muta pe linux ?
(Lipsa la una din cerinte nu te va include la extragearea finala)

🎯 Șansă dublă la giveaway!(NU este obligatoriu!)
Fă minimum 3 postări originale pe forum (ex: tutorial, review, prezentare etc.) pe durata concursului și intri de 2 ori în extragere (numele tău apare de două ori la Wheelofnames).
⚠️ Important: se iau în calcul doar postările noi create de tine, nu comentariile.

Succes tuturor :-bd

Poze:

Counter strike 1.6 server: cs.retrotech.ro
Jocuri retro in browser: https://toons.ro/
1. Ce doresti sa faci cu laptop-ul daca il castigi ?: I-l daruiesc unui prieten.
2. Un share acestui concurs pe o retea de socializare ? + dovada (share-ul tau ne ajuta sa mai populam forumul nostru): Nu folosesc retele de socializare.
3. Crezi ca 2026 este anul in care te vei muta pe linux ?: Deja am facut-o, partial. 😅
Laptop seen, inscris I am. :)

Sa instalez ceva jocuri din era 2000-2006 si sa-l iau la munca pe langa cel de serviciu, ca s-a iscat ditamai scandalul cand m-au prins cu jocuri in laptopul de munca =((

2. Un share acestui concurs pe o retea de socializare ? + dovada (share-ul tau ne ajuta sa mai populam forumul nostru)
Stiti deja pana acum ca n-am social media, voi face FW pe 5 grupuri de whatsapp, dupa cum v-am obisnuit.

Am mai multe sanse sa slabesc 40 Kg intr-o zi decat sa ma mut pe Linux :ymbringiton:

Nu ma mai obosesc sa pierd timp cu postari , daca intr-un concurs cu 3 gorobeti dintre care doar doi pe deplin eligilibi am pierdut... :)) =)) ....nu cred ca ma va ajuta.

Va doresc spor la succesuri ! :ymhug:
3dfx & Aureal
Mandru c-am crescut alaturi de pionieri.
1. Ce doresti sa faci cu laptop-ul daca il castigi ? Sa ma joc pe el pana numai am aer
2. Un share acestui concurs pe o retea de socializare?
3. Crezi ca 2026 este anul in care te vei muta pe linux ? Daca nu m am mutat pana acum definitiv nu stiu daca ma voi muta deacum

Prima oara sa-i fac un upgrade la memoria RAM si la spatiul de stocare, cu un SSD performant, si apoi sa-l folosesc ca si tester pentru masini.

Probabil ca nu, tot la windows voi ramane, mai simplu de folosit overall.
Să-l folosesc pentru diferite proiecte personale,cum ar fi să testez diferite sisteme de operare pe el(macOS,Linux,Ubuntu etc.)
Sigur, https://vm.tiktok.com/ZNRtFDytX/
Asta am în plan,deși sunt foarte familiarizat cu windows,vreau să încerc ceva nou.

Succes tuturor 🤝
Salutare,ma bucur sa aud ca este un nou concurs cu un laptop cu componente foarte bune,pentru mine,poate am sansa sa il castig,va urez tuturor mult noroc si sa ajunga la cine trebuie!
Daca as castiga acest laptop as incerca sa ii instalez windows 7 64bit sa vad cum se descurca,sa il fac retro cu windows 7,pe langa celelalte care le am castigat in trecut au windows xp 32 bit professional unele cu jocuri retro vechi.

Sigur ca da:

Sincer,m-am gandit sa ma mut la alt windows sau linux,este o decizie cam grea pentru mine,dar ma voi documenta sa vad care este mai bun.
My passion is retro
Scrie răspuns