Greșit la macbook-uri trebuie să scoți și placa de bază și nu e chiar atât de simplu gândește dacă rupi un cablu flex ia-ți adio de la el.RaduFlo scrie: ↑Sâm Mai 27, 2023 9:41 pm Salutare! Sunt nou aici, am gasit forumul dintr-o intamplare, de pe TikTok. Mi se pare un concept foarte frumos, de readucere a zonei retro gaming.
Particip. Nu am avut un Macbook pana acum, si sincer l-as folosi pentru a face diverse activitate, de exemplu office/browsing/organizare in timp ce sunt la scoala sau in alte medii. Pare destul de micut, si chiar daca are un Intel Core 2 Duo (calculatorul meu anterior avea asa ceva, acum avand un i5 gen 6, se simte diferenta, dar nu uitam legacy-urile ), cred ca o sa fie diferit ca la un PC normal deoarece sistemul de operare este foarte optimizat, din cate am auzit.
Tastatura banuiesc ca se schimba ca la orice laptop obisnuit, deconectezi bateria, scoti un mic conector si o pui pe cea noua.
Succes tuturor si multumesc pentru acest concurs.
P.S: Nu comentez deobicei pe forumuri, prefer comunicarea asa zis instanta, gen Discord/Whatsapp, dar ceva m-a facut sa imi fac cont pe acest forum (in afara de concursul propriu-zis ).
Mai ales pentru persoanele cu fără experiență
Dacă nu mă crezi uite aici un videoclip cum se schimba tastatura la un macbook