Bine ai venit pe RetroTechValentino31 scrie: ↑Vin Dec 09, 2022 1:28 pm Salutare! Aș avea nevoie de acest laptop pentru că laptopul meu HP cam dă rateuri în ultima vreme . Se închide singur după 5-10 minute. Are 8 ani și l-aș scoate la pensie.
citeste regulile de la forum si regule de la concurs. asta e valabil pentru toata lumea
Pentru participare:
Raspunde la postare de ce ai nevoie de acest laptop si cat de activ esti pe RetroTech.RO
Utilizatorul trebuie sa aiba minim 5 postari creative pe forum. Ce inseamna asta ? Utilizatorul poate creea tutoriale, link-uri catre jocuri gratuite(fara piraterie),donatie ,etc. (Castigatorul va fi verificat in data de 15 decembrie daca are minim 5 postari creative pe forum,daca nu sunt indeplinite va fi selectat urmatorul castigator)
Sfarsit concurs:
In data de 15 noiembrie va fi selectat castigatorul si contactat prin mesaj privat pentru datele de expediere colet cu transport suportat de mine.
Reguli:
Atentie! Nu se accepta postari scurte gen: scoala,nu prea. Va rog fiti creativi!
Atentie! Va rog la fiecare postare sau raspuns postare sa bifati "Notifică-mă când este scris un răspuns" sa puteti primi pe mail notificare !
Atentie! Sunteti multi care dupa ce ati castigat ati uitat de concurs sau nu ati primit notificare,nu stiu !!! Incercati sa fiti activi pe forum ! Imi este foarte greu sa pot da un premiu unei persoane care nu pot sa o contactez,astfel a fost creeata regula de mai sus cu minim 5 postari creative.