Giveaway laptop Fujitsu Siemens + cadou

Diferite concursuri cu diferite premii organizate de RetroTech.RO sau membrii ai comunitatii
AlinGheaja
Administrator

Giveaway laptop Fujitsu Siemens + cadou

Mesaj de AlinGheaja »

Salutare

Urmatorul giveaway este un laptop Fujitsu Siemens in stare FOARTE buna si bateria lafel :D
Un excelent pentru jocuri vechi si nici nu ocupa mult spatiu.

Imagine

Model: Esprimo Mobile V5635
Procesor: Intel Pentium Dual T3200 2.00 Ghz
Rami: 2 GB
HDD: 160 GB
Baterie: OK

Pe langa laptop un cadou la alegere:
1. Filmul Jackass 3
2. Desene Felix Motanul
3. Complete Battlefield 2 Collection
ImagineImagineImagine

Perioada giveaway:
1 martie 2026 - 27 martie2026 - perioada inscriere
Castigatorul va fi ales in data de 31 martie 2026

Cerinte pentru participare:
1. Ce sistem de operare doresti sa fie instalat pe laptop, Vista sau XP ?
2. Trei postari creative pe forum(pot fi tutoriale,review-uri,prezentari,etc. Nu se iau in considerare comentariile!)
3. Un share acestui concurs pe o retea de socializare ?(share-ul tau ne ajuta sa mai populam forumul nostru)
4. Ce cadou alegi ? (te rugam sa alegi unul din cele trei mentionate mai sus)

Poze:
ImagineImagineImagine
ImagineImagineImagineImagineImagine

Va doresc succes :ymblushing:
Counter strike 1.6 server: cs.retrotech.ro
Jocuri retro in browser: https://toons.ro/
AlexGaming15

Re: Giveaway laptop Fujitsu Siemens + cadou

Mesaj de AlexGaming15 »

Salutare forum,ma voi inscrie si eu la acest concurs,va urez succes tuturor!

As vrea sa instalez pe acest laptop,un Windows 7 Ultimate sau Home Basic,pentru mine a fost cel mai bun windows;

2. Trei postari creative pe forum(pot fi tutoriale,review-uri,prezentari,etc. Nu se iau in considerare comentariile!)
Voi posta incurand cand imi va permite timpul,voi ajuta pe toata lumea dupa acest forum cum pot,cu mare drag!

3. Un share acestui concurs pe o retea de socializare ?(share-ul tau ne ajuta sa mai populam forumul nostru)

Sincer nu am mari pretentii sa aleg,pentru ca este prima data cand aud de aceste "filme",dar daca tot este necesar aleg desenele animate cu Felix Motanul.
My passion is retro
Dexter

Re: Giveaway laptop Fujitsu Siemens + cadou

Mesaj de Dexter »

Nu stiu unde-ar trebui sa ma rog sau dupa cati caini mai trebuie sa calc pe trotuar ca sa castig si eu un laptop cat de cat retro, dar speranta moare ultima :)) \:D/ \m/

XP , evident. Vista (sau Longhorn dupa numele lui de fata) a fost un sistem aproape omolog la nereusita ca si Millennium back in 2000.
Dupa toate update-urile cu siguranta ca poate fi stabil, dar nu vad eu bine interfata AERO la 2 GB RAM si procesorul ala.

(Atentie ! am pus hyperlink-uri pe anumite cuvinte cheie din ce-am zis mai jos, dar vad ca n-apar subliniate, nu stiu de ce)

Prima, rubrica de Jocuri Oldschool Underrated imi vine-n minte.

Desigur un thread foarte important este ceva care inca e de actualitate si mai creaza dispute intre "prieteni":
Diferente Android vs iOS

Si apoi, un thread pe care multi l-am indragit si l-am comentat, respectiv Pc Gaming de Generatie Veche

Cam astea mi se par mie cele mai creative 3 postari de pe forum.

Doar whatsapp, inca nu m-a convins nimic sa-mi fac vreun alt cont pe orice platforma de social media.
Impartasit la grupuri de colegi de munca, de facultate, liceu si alti cunoscatori.

Imagine

Battlefield.
Orice joc, numa film sa nu fie
3dfx & Aureal
Mandru c-am crescut alaturi de pionieri.
Scrie răspuns