Win 7 simulator

Telefoane/tablete cu android
Ionut1510

Win 7 simulator

Mesaj de Ionut1510 »

Dacă nu aveți un Laptop și doriți să simțiti experiență Windows-ului.Ei bine am venit cu un simulator Windows pentru Android. Ce se numește Win 7 simu :).

Win 7 simu este un simulator Windows 7 ,are și temele originale ale Windows-ului 7.Dacă nu îți place Windows 7 poți să selectați altă temă din Windows cum ar fi 10,11,XP cât și tema bazată pe MacOS.
Are și câteva joculețe cum ar fi: Purble Place, Minesweeper, Solitaire și Tetris
Are și Bios unde puteți să schimbați Tema Boot-ului și Dummy installer unde o să afișeze setup-ul Windows-ului.
Puteți să accesați Chrome și Internet Explorer.Dar din păcate încărcarea site-urilor pe acest simulator merge destul de greu.

Am să vă prezint câteva poze

Imagine

Imagine

Imagine

După cum puteți observa YouTube-ul merge dar o să îți ia 2 minute ca pagina să se încarce complet

Dacă sunteți interesat.Puteți să îl descărcați aici: https://play.google.com/store/apps/deta ... e.win7simu
Ionut1510
AlinGheaja
Administrator

Re: Win 7 simulator

Mesaj de AlinGheaja »

Ca sa vezi ce mai inventeaza lumea :D Stiam ca este ceva cu Windows XP!
Acum vad ca este si cu 7 :))
Counter strike 1.6 server: cs.retrotech.ro
Jocuri retro in browser: https://toons.ro/
Ionut1510

Mesaj de Ionut1510 »

RetroTech scrie: Lun Noi 21, 2022 10:21 pm Ca sa vezi ce mai inventeaza lumea :D Stiam ca este ceva cu Windows XP!
Acum vad ca este si cu 7 :))
Există și cu Windows 98 :))
Ionut1510
alpitu21

Mesaj de alpitu21 »

Eu stiam o aplicație numita JPCSIM, te lasă să emulezi instalarea unui sistem windows (are mai multe versiuni aplicația) si chiar sa si folosești windows-ul instalat din telefon. Puteai să folosești si fara sa treci prin instalare.

Desigur, ca orice alta aplicație, sunt toate caricaturi si animatii facute să para a windows real
Ionut1510

Mesaj de Ionut1510 »

alpitu21 scrie: Sâm Dec 17, 2022 11:48 pm Eu stiam o aplicație numita JPCSIM, te lasă să emulezi instalarea unui sistem windows (are mai multe versiuni aplicația) si chiar sa si folosești windows-ul instalat din telefon. Puteai să folosești si fara sa treci prin instalare.

Desigur, ca orice alta aplicație, sunt toate caricaturi si animatii facute să para a windows real
Da! Și eu am testat-o și mi-e mia plăcut acest simulator, poți să îți instalezi sistemele Windows dar ce nu mi-a plăcut este că nu are toate funcțiile și că numai primește update
Ionut1510
Scrie răspuns

Parteneri

WwW.IceGame.Ro WWW.4EN3RGY.FORUMMO.COM NGZ.RO HITONE Comunitate VirtualStrike Buzzd Chat Diliul cu Citate WarGods Community Servers Cel mai bun