Asta i-am și zis că nu are nicio treabă cu TikTok-ul dar oricum nici măcar nu vor fi activiAditzu scrie: ↑Dum Sep 17, 2023 2:37 pmAi repetat foarte multe cuvinte , si nu prea are treaba cu tiktok ul , nu ai inteles regulile de participare ,mai citeste odata !stefandsc22 scrie: ↑Dum Sep 17, 2023 10:15 am Salutare! Eu mi-aș dori sa primesc acest laptop deoarece pentru mine un laptop retro și niște jocuri retro sunt o comoară. Eu mi-aș dori unul deoarece nu găsesc unul și mă chinui sa găsesc și am zis sa particip. Eu sunt foarte activ mai ales pe contul de tik tok @retrotach și de când am început să mă uit am inceput sa prind dor de jocurile vechi care mă jucam, de exemplu CS 1.6, far cry 2 și 1 plus GTA urile SA, 3 și VC deoarece acestea sunt jocurile mele preferate de care nu m-aș despărțit vreodată. Și aș vrea să mă joc in continuare. Un laptop cu Windows XP este cel mai bun pentru jocuri le retro. Promit că acest laptop va fi îngrijit, piese de calitate buna plus o baterie noua pentru a mă juca cu el oriunde. Cu ajutorul tau voi putea sa îmi permit și eu un laptop cu Windows XP pentru jocuri retro.
Mulțumesc!