Salut , mi-as dori sa câștig laptopul pt tura de noaptea la locul de munca , sa treaca timpul mai usor , am aflat de concurs de la Marius pe tiktok . Bafta tuturor .
Ragnar87 scrie: ↑Sâm Iun 17, 2023 3:08 pm
Salut , mi-as dori sa câștig laptopul pt tura de noaptea la locul de munca , sa treaca timpul mai usor , am aflat de concurs de la Marius pe tiktok . Bafta tuturor .
cel mai sincer raspuns, sper sa castigi dar macar sa activezi si pe forum ca multi scriu mesaj de participare la concurs si dupa abracadabra dispar! Succes!
Ragnar87 scrie: ↑Sâm Iun 17, 2023 3:08 pm
cel mai sincer raspuns, sper sa castigi dar macar sa activezi si pe forum ca multi scriu mesaj de participare la concurs si dupa abracadabra dispar! Succes!
Nu prea cred că o să activeze notificarea pe email totuși aștept noua categorie concursuri pentru contribuitori am nevoie de un laptop retro cu XP
Salut!eu îmi doresc acest laptop deoarece vreau sa il dau fratelui meu. Recent i sa stricat calculatorul.Eu am aflat de acest concurs prin intermediul tik tok iar profilul omului la care am văzut concursul este MariusHkn.
Salut!
Vreau acest laptop doar pentru muncă, nu am vreun motiv nobil, dar m-ar ajuta.
Am aflat de retrotech când căutam un laptop pe Facebook Market place:))
Zii bună!
Salut!ma numesc Edi și îmi doresc foarte mult sa câștig acest laptop deoarece laptopul meu nu mai funcționează.Recent i a bubuit bateria și i sa ars placa de baza.
Am găsit acest site cu acest concurs pe pagina de tik tok a lui MARIUSHKN.