O comunitate la inceput de drum si inca destul de mica.
Nu cred ca ai sa gasesti pasionati foarte multi intr-un astfel de forum pentru tipul asta de joc.
Poti incerca sa te indrepti catre forumuri specializate pe aceasta arie.
Am tot încercat sa îl joc dar trebuie timp. Pe care din păcate nu îl mai am.
Am văzut ca e super interesant. Singura problema e ca are abonament și cu asta nu sunt de acord. Am jucat 7 ani un mmorpg numit “Last Chaos” și câteodată parca m-aș apuca din nou de un mmo.. măcar 1 ora pe zi de relaxare.
Din cauza la gothic 1 nu am mai iesit din casa 5 luni, nu intelegeam ce faceau aia in swamp camp adica pe vremea aia nu stiam eu de fumat iarba.Mi-a fost greu sa il omor pe Sleeper prima data! Dupa ce am descoperit comunitatea romaneasca de gothic era cam tarziu, aveam deja o varsta si un job iar ca sa ma joc nu prea mai aveam timp.
Sa stii ca iti poti face server de gothic 1 si au si romanian language pack, dar iti trebuie scripter.
[quote=TheKalu post_id=1495 time=1675453876 user_id=123] [quote=AlinGheaja post_id=1494 time=1675452340 user_id=2]
Eu chiuleam sa ma joc Gothic 1 :))
[/quote]
Din cauza la gothic 1 nu am mai iesit din casa 5 luni, nu intelegeam ce faceau aia in swamp camp adica pe vremea aia nu stiam eu de fumat iarba.Mi-a fost greu sa il omor pe Sleeper prima data! Dupa ce am descoperit comunitatea romaneasca de gothic era cam tarziu, aveam deja o varsta si un job iar ca sa ma joc nu prea mai aveam timp.
Sa stii ca iti poti face server de gothic 1 si au si romanian language pack, dar iti trebuie scripter.
[/quote]
[quote=AlinGheaja post_id=1496 time=1675455420 user_id=2] [quote=TheKalu post_id=1495 time=1675453876 user_id=123] [quote=AlinGheaja post_id=1494 time=1675452340 user_id=2]
Eu chiuleam sa ma joc Gothic 1 :))
[/quote]
[/quote]