Mouse de colectie, trackball Logitech M570

Un mouse trackball Logitech M570, are peste 15 ani vechime dar nu mai e folosit de foarte multa vreme, s-a odihnit intr-o cutie alaturi de alte relicve. Este functional 100%, nicio problema. Foloseste adaptor/Dongle-ul original Logitech Unifying (inclus). Fara probleme

Bateria tip AA este inclusa.

Link prezentre: https://www.youtube.com/watch?v=TGrNG_6LurI

Pret decent: 90 lei.

Nu trimit, numai predare personala in Bucuresti.

p.s.

Am scos capacul de la lacasul bateriilor ca sa se vada si adaptorul USB, capacul exista, nimic deteriorat.

2 Likes

Incearca-ti norocul si pe Vinted, dar tot asa sa dai de colectionarul potrivit la timpul potrivit.

1 Like

Buna dimineata, multumesc pt sfat.

Evit sa ma complic cu trimiterile, nu-mi place procedura. Stiu ca asta imi scade probabilitatea de a vinde repede dar pot astepta.

1 Like

Daca se gaseste cineva interesat, pretul scade acum la 80 lei, e discutabil.

La momentul aparitiei, s-a vandut la un pret destul de mare, nu era/nu este un obiect de utilizat in masa. Avantajul este ca nu trebuie miscat pe o suprafata, este stationar, pentru deplasarea cursorului trebuie doar “gadilata” bila. Pe langa rotita de scroll mai are 4 butoane: click dreapta/stanga si cele suplimentare(back/forward) care pot fi programate/reconfigurate; si rotita scroll poate fi reprogramata.

Windows: Se folosește software-ul clasic Logitech SetPoint sau Logitech Options, în funcție de versiunea sistemului de operare.

Mac OS: Dispozitivul poate fi configurat folosind aplicația Logi Option+ (compatibilitatea depinde de versiunea sistemului de operare.

genul asta de lucru pe ebay ar fi ori 10 lei, or 200 euro. am vazut ca la noi ps3 e mult mai ieftin, dar la ei oculus rift e vreo 30 eur

1 Like

Recunosc, nu am verificat preturile online. Multumesc pentru precizare. Totusi plaja intre 10 lei si 200 euro e imensa. Sa presupunem ca ce am eu , se poate cumpara de acolo cu 10 lei.

Daca exista amatori, e bine sa incerce si pe acolo, eu asa as proceda.

m-am uitat si am vazut ca se vand cam 20$ sau 30$ in functie de conditie

1 Like

Multumesc pentru efort, e binevenit. Informatia ma face sa cred ca intamplator, ceea ce scrisesem in primul mesaj, (pret decent), este adevarat.
Incerc sa-mi sporesc sansele, pretul scade de azi la 70 lei.

Un pret nou, 60 lei.