Un mouse trackball Logitech M570, are peste 15 ani vechime dar nu mai e folosit de foarte multa vreme, s-a odihnit intr-o cutie alaturi de alte relicve. Este functional 100%, nicio problema. Foloseste adaptor/Dongle-ul original Logitech Unifying (inclus). Fara probleme
Daca se gaseste cineva interesat, pretul scade acum la 80 lei, e discutabil.
La momentul aparitiei, s-a vandut la un pret destul de mare, nu era/nu este un obiect de utilizat in masa. Avantajul este ca nu trebuie miscat pe o suprafata, este stationar, pentru deplasarea cursorului trebuie doar “gadilata” bila. Pe langa rotita de scroll mai are 4 butoane: click dreapta/stanga si cele suplimentare(back/forward) care pot fi programate/reconfigurate; si rotita scroll poate fi reprogramata.
Windows: Se folosește software-ul clasic Logitech SetPoint sau Logitech Options, în funcție de versiunea sistemului de operare.
Mac OS: Dispozitivul poate fi configurat folosind aplicația Logi Option+ (compatibilitatea depinde de versiunea sistemului de operare.
Recunosc, nu am verificat preturile online. Multumesc pentru precizare. Totusi plaja intre 10 lei si 200 euro e imensa. Sa presupunem ca ce am eu , se poate cumpara de acolo cu 10 lei.
Daca exista amatori, e bine sa incerce si pe acolo, eu asa as proceda.
Multumesc pentru efort, e binevenit. Informatia ma face sa cred ca intamplator, ceea ce scrisesem in primul mesaj, (pret decent), este adevarat.
Incerc sa-mi sporesc sansele, pretul scade de azi la 70 lei.