Mouse de colectie, trackball Logitech M570

Un mouse trackball Logitech M570, are peste 15 ani vechime dar nu mai e folosit de foarte multa vreme, s-a odihnit intr-o cutie alaturi de alte relicve. Este functional 100%, nicio problema. Foloseste adaptor/Dongle-ul original Logitech Unifying (inclus). Fara probleme

Bateria tip AA este inclusa.

Link prezentre: https://www.youtube.com/watch?v=TGrNG_6LurI

Pret decent: 90 lei.

Nu trimit, numai predare personala in Bucuresti.

p.s.

Am scos capacul de la lacasul bateriilor ca sa se vada si adaptorul USB, capacul exista, nimic deteriorat.

2 Likes

Incearca-ti norocul si pe Vinted, dar tot asa sa dai de colectionarul potrivit la timpul potrivit.

1 Like

Buna dimineata, multumesc pt sfat.

Evit sa ma complic cu trimiterile, nu-mi place procedura. Stiu ca asta imi scade probabilitatea de a vinde repede dar pot astepta.

1 Like

Daca se gaseste cineva interesat, pretul scade acum la 80 lei, e discutabil.

La momentul aparitiei, s-a vandut la un pret destul de mare, nu era/nu este un obiect de utilizat in masa. Avantajul este ca nu trebuie miscat pe o suprafata, este stationar, pentru deplasarea cursorului trebuie doar “gadilata” bila. Pe langa rotita de scroll mai are 4 butoane: click dreapta/stanga si cele suplimentare(back/forward) care pot fi programate/reconfigurate; si rotita scroll poate fi reprogramata.

Windows: Se folosește software-ul clasic Logitech SetPoint sau Logitech Options, în funcție de versiunea sistemului de operare.

Mac OS: Dispozitivul poate fi configurat folosind aplicația Logi Option+ (compatibilitatea depinde de versiunea sistemului de operare.

genul asta de lucru pe ebay ar fi ori 10 lei, or 200 euro. am vazut ca la noi ps3 e mult mai ieftin, dar la ei oculus rift e vreo 30 eur

1 Like

Recunosc, nu am verificat preturile online. Multumesc pentru precizare. Totusi plaja intre 10 lei si 200 euro e imensa. Sa presupunem ca ce am eu , se poate cumpara de acolo cu 10 lei.

Daca exista amatori, e bine sa incerce si pe acolo, eu asa as proceda.

m-am uitat si am vazut ca se vand cam 20$ sau 30$ in functie de conditie

1 Like

Multumesc pentru efort, e binevenit. Informatia ma face sa cred ca intamplator, ceea ce scrisesem in primul mesaj, (pret decent), este adevarat.
Incerc sa-mi sporesc sansele, pretul scade de azi la 70 lei.

Un pret nou, 60 lei.

De azi pretul scade la 50 lei.

Din curiozitate, intreb: intereseaza pe cineva obiectul dar nu e multumit de pretul cerut?

Nu cred ca e vorba de pret, eu zic ca nu prea prezinta interes.

1 Like

Mie imi place, fiind colectionar de mouse-uri.. :slight_smile: Pacat ca nu il trimite in tara tho..

Insistă poate îl lasă inima :sweat_smile:

1 Like

Decizia ii apartine. Eu nu pot sa il cumpar ca nu mai am bani deloc :))) Da poate il ia cineva care e colectionar ca si mine :folded_hands:t2:

1 Like

Apropo de retrotech, imi amintesc de un mouse cu adevarat retro azi, in 2026. Aparuse cam prin 1999, costase la noi cca 1.800.000 lei vechi.

Avea interfata seriala, se conecta prin COM1/2. Senzorul de miscare era cu led dar functiona numai cu padul propriu. Padul era o placa din aluminiu lustruit (oglinda) pe care erau imprimate linii ce formau un caroiaj. Era mai lent decat sculele actuale dar atunci a fost ceva nou. M-am despartit de el greu, cred ca prin 2007, am cedat rugamintilor unui tip care spunea ca e colectionar si ca asemenea mouse se vinde pe forumurile din vest sau de peste ocean cu preturi mari, il doreste dar nu are bani. L-am dat cu pret simbolic, o cola de 1,5 litri. Dupa ce l-am dat, am verificat, avea dreptate. Nu am pastrat legatura, nu stiu ce a facut cu el. Ne-am cunoscut prin intermediul unui forum disparut, forum.chip.ro.

1 Like