Indexare rapidă pe Google: cum traficul site-ului meu a crescut semnificativ

În ultimul timp, Google a început să indexeze foarte bine pagina noastră, iar traficul a început să crească considerabil!

Am înregistrat domeniul retrotech.ro pe 26-05-2022. Pe 28 Mai 2022, la ora 19:13, am început construcția forumului, iar în aproximativ o săptămână acesta a fost lansat.
Prima arhivare pe Wayback Machine https://web.archive.org/web/20221116053217/retrotech.ro/forum/ a avut loc pe 16 Noiembrie 2022.

De atunci, pagina a beneficiat de modificări și actualizări constante: restructurarea forumului, adăugarea de categorii noi și optimizarea conținutului, toate cu ajutorul sugestiilor voastre.

Datorită acestor eforturi și indexării corecte, traficul site-ului nostru a crescut vizibil în ultimii ani.

Notificări Google Search Console

• 6 Martie – prima notificare:

Am fost foarte bucuros să văd trafic direct din căutările Google.

• 18 Martie – surpriză plăcută:

Wow… Google, mulțumesc! :grinning_face_with_smiling_eyes:

• 27 Martie – trafic dublat în aproape o lună:

Google ne aduce trafic consistent.

Optimizări recente

Azi am făcut o actualizare la SEO și Metadata, ceea ce va îmbunătăți indexarea în Google pentru conținutul de pe forum.
Contează foarte mult ca postările voastre să conțină imagini și text detaliat, bine formatat, pentru ca Google să le indexeze corect și să crească vizibilitatea site-ului.