Astazi incepem un concurs cu o durata mai scurta !! Incepand cu data de 16.03.2024 si pana pe data de 31.03.2024 va puteti inscrie.
Jocul se va putea activa pe “Rockstar Games/Rockstar Games Launcher”.
Reguli participare (VA ROG CITITI CU ATENTIE FIECARE RAND !!!):
Detii GTA 5 ? Te-ai mai jucat ?
Ce joc ti-ai dori sa fie disponibil pentru concurs ?
Cum ai aflat de noi ?
*Fiti creativi la raspunsuri ! Raspunsurile scurte sau nesemnificative vor fi ignorate si sterse !
Va rugam fara raspunsuri care nu apartin de concurs !!! (oare vor mai fi laptop-uri ? cat mai este ? etc.)
**Concursul se va incheia in data de 31 Martie 2024 !
Daca numarul de participanti va fi prea mic atunci va fi prelungit concursul cu inca 10-15 zile.
Oricine poate participa.
Licenta va fi trimisa prin mesaj privat !
Castigatorul selectat este rugat sa confirme primirea mesajului pintr-un singur reply la subiect !
Nu dețin GTA 5 și nu m-am jucat vreodată jocul, dar m-am uitat la niște gameplay-uri pe YouTube și mi se pare interesant.
Ar fi interesant ca la concursurile viitoare (dacă este posibil) să se facă giveaway cu Progressbar95 (este un joc în care poți simula sisteme de operare vechi, inclusiv Windows și macOS. Este interesant și poate fi găsit pe Steam).
Nu detin GTA 5,Da m-am mai la un prieten și atunci a fost prima data și am fost la modul wow ce tare..
Un joc care as dori sa fie disponibil ar fi Dragon’s Dogma 2 este un joc super interesant cu lupte
Cum ai aflat de noi ?
-De pe tiktok de la mariushkn un băiat de nota 10 care mi-a amintit de jocurile copilăriei, pe aceasta cale daca se va uita îi mulțumesc mult pentru că mi-a reamintit de jocurile copilăriei..
Detii GTA 5 ? Te-ai mai jucat ? - Da. Detin jocul pe Epic Games dar nu m-am mai jucat de ceva vreme.
Ce joc ti-ai dori sa fie disponibil pentru concurs ? - Pentru un viitor concurs as dorii sa fie disponibila o cheie a jocului My Summer car sau orice GTA din seria trilogy old sau GTA IV
Cum ai aflat de noi ? - Am aflat de acest forum prin intermediul TikTok-ului de la MariusHKN.
Nu detin GTA V,dar m-am jucat descarcat de pe utorrent.
2.Mi-as dori ca urmatorul joc pentru concurs sa fie beamng drive deoarece este foarte misto jocul
3.Am auzit de voi prin intermediul platformei tiktok de la un baiat foarte de treaba numit MariusHKN
Deții GTA 5 ? Te-ai mai jucat ?
Dețin GTA 5 pe PS4 și PC. M-am jucat pe aceste două platforme și îmi amintesc că l-am încercat și pe Xbox 360. Sincer, este jocul meu preferat și în prezent și este unul dintre jocurile de care nu mă mai satur.
M-am înscris la acest concurs deoarece sper să câștig jocul și să îl ofer cuiva care are nevoie.
Următorul joc pentru concurs aș vrea să fie RDR2.
Cum ai aflat de noi ?
De voi am aflat de pe TikTok.
P.S.: cine vrea să facă Cayo Perico Heist cu mine pe GTA online să îmi dea add pe Social Club unde mă cheamă dashing_graffiti