(Inchis) Concurs banner mare RetroTech.RO cu un premiu !!

Salutare RetroTech.RO
Am decis sa deschid un mic concurs pentru cine are talent in programe de editat foto(Photoshop,Gimp,etc)

Reguli:

1. Bannerul NU trebuie sa contina poze/imagini ce pot duce la “Copyright”.
  2. Rezultatul final PNG,JPG cat si sursa proprie (in functie de editorul ales) creata sunt necesare pentru castigator
  3. Se accepta la concurs doar un singur demo de la un singur utilizator (fara conturi multiple,etc)
  • Fiind ca numarul de participanti e mic… liber la cate incercari doriti pana la final
  1. Subiectul principal este “calculatoare/jocuri retro/vintage” (luati exemplu de la bannerul actual)

Asa ca incepand de azi 26 iulie si pana in data de septembrie 10 cel mai frumos si potrivit banner cu dimensiunile 1400x185 va fi premiat cu 100 lei prin transfer bancar.
    Astfel bannerul cel mai potrivit va fi folosit pe pagina noastra ! De preferat ar fi sa nu contina nume autor… (ex: by Gheorghe 2022 Retrotech)
    Va doresc succes :YMHUG:

Salut, unde trimitem acel logo ?:slight_smile:

Demo se va posta aici și la final cine va câștiga îl va trimite pe [email protected]

Salut, acesta este bannerul:

Salut, pentru concurs acesta este bannerul creat de mine:

:sign_of_the_horns:t2::smiling_face_with_sunglasses:

Felicitări. E frumos.

Mulţumesc, m-am gândit să fie în ton cu site-ul :grin::heart:

Arată superb , fix cu tema forumului :heart:

Concursul a fost prelungit pana pe data de 30 august… din cauza ca…“doar un participant” :))

Poate isi fac curaj si altii sa participe :cowboy_hat_face:

Wow wow :purple_heart::purple_heart:

este intradevar foarte foarte foarte foarte frumos! felicitari pentru munca!!! :-O :X
dar daca ai putea sa te incadrezi in tema paginii ar fi perfect (jocuri retro,calculatoare retro) ^:)^ ^:)^ ^:)^
altfel daca am folosi bannerul tau ar trebui sa schimbam tema paginii cu ceva similar la culori sa ne putem incadra.

Revin cu alta varianta, sper ca diseara.Va multumesc de apreciere!:face_blowing_a_kiss:

Astept! Mor de curiozitate 8-| Ai talent!

Dragut, dar ai folosit wallpaper in logo, nu tin neaparat sa castig eu. Si la reguli nu era vorba doar de un demo de la un utilizator?:))

Corect doar un demo. Dar nu sunt concurenți :joy::joy::joy::joy:
Pana la urma…faceți câte vreți

Sper sa fie ok si pentru tematica si in ton cu tema.

Super super! E frumos se incadreaza.

Fiecare e liber sa incerce cate demo-uri poate face. Fiind ca sunteti .. doar 2 ! 8-|