(Inactiv) DONEZ RAMI

Donez 1 placuta rami. Doritorul trebuie sa plateasca transportul.

Salut mă interesează

Salut! Trimite adresa, nr de tel ( pt a te contacta curierul. ) in pv si sapt viitoare o sa ti le trimit.

Te rog la final sa postezi ce ai primit. Ca dovada. Multumesc :wink:
Astfel dupa incheierea tranzactiei subiectul va fi inchis.

Nu am primit adresa si numarul in pv sa ti le trimit.

salut, ma intereseaza pe mine ramii daca nu i-ai dat, comanda o pot face eu pe adresa ta ca sa imi pice gratuit drumul iti scriu pe privat daca e ok pentru tine insa abia Marti va venii curierul sa ridice. Multumesc

Salut trimite adresa si nr de tel in pv si ti le trimit

Tocmai ti-am spus in mesaj ca eu am nevoie de adresa ta ca sa ies gratis cu drumul daca imi trimiti tu, voi platii 30 lei si ma intereseaza sa nu platesc si drum​:rofl:

OLX.RO ofera transport gratuit in perioada asta.

da dar trebuie sa platesti ramburs ca sa beneficiezi de el, eu insa doresc sa fac comanda prin alt portal sa platesc eu rambursul catre mine sa ies gratis si sa imi vina tot mie banii :))

pune 1 leu :smiley:

:sweat_smile::sweat_smile: nu merge, de la 20 in sus

sau smecherit :smiley:

Hai că pun de la mine 100 de lei și asta basta :joy::joy:

si mai bine , poti pune pe revolutul meu si imi cumpar

am trimis privat la om daca vrea sa facem cum am propus eu dar am nevoie de adresa si nr ca sa poata fii contactat sa ridice curierul pachet, am un laptop care are 256mb si ramii astia i-ar de folos :face_with_tongue:

cumva l-ai mai comandat sau tipul nu vrea sa ti-o dea?

I-am scris mesaj privat cu nr meu si am descris si in mesaj privat dar si pe forum cum doresc sa procedam ca sa imi pice gratis drumul, vad ca a fost activ pe forum " Activ ultima oară:
Mar Dec 27, 2022 1:44 pm " deci a citit sigur, dar nu raspunde nici aici nici acolo, concluzia o trageti voi.

Eu personal din respect fata de mine renunt la aceasta donatie care oricum nu pare ca avea sa se materializeze.

atunci eu as sugera ca acest utilizator sa isi ia un avertiment sau ceva pentru ca eu il cred un fel de scammer
(parerea mea,nu sariti)

A fost activ azi. Probabil revine maine. Poate doarme sau e la servici. :smiley: Sa fim optimisti!