Totul intr-un video ![]()
Atata hype pentru jocul asta de mori incet.
Si prea putini vor avea sansa sa il joace pe pc-urile lor, existand si alternative totusi cum e Geforce Experience de la Nvidia, incetul cu incetul totul mutandu-se in modelul de afacere inspirat de mai toti gigantii, sa nu mai detii nimic si iti faci abonament la tot, la media, la hardware etc…
Viitorul suna aspru. ![]()
Umila mea parere, nu ma bagati in seama.
Sincer.. intr-un fel sau altul, chiar imi doresc sa il joc!
Vreau sa revad Vice City… nu stiu daca va merge pe configuratia mea dar poate poate.
De-aia am investit eu in PS5. Si nu PRO.
Si chiar prima generatie, ca l-am luat de la un amic care a facut precomanda cand s-a lansat back in pandemie.
Si merge saracutzu ca in prima zi, dead silent. O gherla n-a dat.
Tocmai ce-am terminat Death Stranding 2, ma apuc de Ghost of Yotei, dar portofelul imi spune ca anul asta nu mi-l cumpar pe GTA, deci voi termina GoY pana atunci sigur ![]()
La cati bani apare parca GTA VI ? 6 milioane ?
Nu ma apropii de el pana nu se face 3. Chit ca stau 2 ani pe bara.
Si urmarind videoclipul, sincer mi se pare ca e folosit acelasi RAGE (Rockstar Advanced Game Engine) de pe RDR 2 fara prea mari actualizari. Mai ales ca e blocat la 30fps (poate pa PS5 PRO sa dea mai mult).
Ceva-mi spune ca in paralel au dezvoltat deja noua generatie de engine pe care asteapta sa-l scoata cand apare noua generatie de console.
Cateodata parca as vrea si eu o consola, dar nu ma pot obijnui cu controlerul.
Am crescut cu mouse si tastatura…
Men, si eu am crescut cu mouse si tastatura.
De-aia si cand ne mai “strangem” asa, cateodata, f f rar, nu ne jucam Quake 2 si Counter 1.4 pe consola ca nah… De-aia avem calculatoare, leptopuri si cutare.
- ca shootere-le pe consola chiar is de rahao, nu le vad rostul.
Si ma refer la astea de fortza gen Battlefiend, Call of Duty. Nici eu nu-i inteleg.
Am terminat METRO EXODUS si pe consola pt ca mi-a super mega ultra placut pe PC si pot zice ca m-am obisnuit destul de bine cu autoaim-u ala… dar nu am avut aceeasi performanta, e greu cu pusu tintei clar.
Revenind la GTA, in opinia mea acest tip de joc este nativ lansat pe consola si-i vine ca o manusa, pentru ca este clar couch game.
Il joci laid back, pe ditai TV-u, cu berea pa masutza de cafea, etc.
Te intinzi p-o parte si cealalta a canapelei, asculti la 5.1, nu stai cu cashtile…
Aici difera experientele consola vs PC in opinia mea. Fiecare ofera cate un mediu diferit de placere, dar la fel, imho, un PC nu-ti poate oferi confortul canapelei pentru jocuri gen RPG, GTA, RDR, Elden Ring, ce vreti voi, la fel cum o consola niciodata nu poate oferi confortul si performanta pentru shooter-e de fortza.
Noi sa fim sanatosi ! ![]()
într-un fel pot zice ca am început cu consola “Terminator”(clona nes) ,dar e altceva ,mi-a plăcut și mă jucam in fiecare zi! Mario,street fighter ,mortal Kombat , heavy barrel, Riki kunio, etc. A fost perfect ! Dar când am dat de PC-urile de la informatică am și uitat de console. Apoi de internet cafe unde era counter strike,half life,GTA 2/3 era vis!! Oricum după mult ani am reușit să pun mâna pe un pc! Din păcate nu mi-am permis un pc decât pe la vârsta de 14 ani(pentium 2 la 333 MHz,128 mb RAM,GeForce 2 64 mb, hdd scsi 4,5 gb) cu windows 98 si singurul si primul joc GTA 3 ![]()
Internet ? Oio abia peste 3 ani(lipsa de $$$)
Dar câteodată parcă aș vrea o consolă retro dar dacă stau să mă gândesc pot să joc fără probleme jocurile de ps2 pe pc cu pcsx2.
Până in prezent nu mă pot acomoda cu controlerele
și rămân la mouse și tastatură!