Am deschis acest topic pentru a fi un mic coltisor de inspiratie pentru mine ca si ascultator dar poate si pentru altii, sunt curios ce muzica se asculta la sesiunile de gaming sau alte sarcini pe calculator de cei pasionati de retro tech, de preferat sa specificati macar niste genuri muzicale, sau specificati trupe/artisti ,titlul melodiilor, va rog sa excludeti manelele din acest capitol! (Multumesc)
Eu personal am o atractie catre Retro Synthwave type songs cand sunt pe ele.
Voi?
Am si de genul vechi care imi plac “hip hop/rap”
Eminem,50 cent si multi altii,daca ar fi sa fac lista stau pana maine si sigur imi scapa..
(ms pt lista de mai sus am sa ascult)
Si eu sunt cu chestii mai vechi, retrowave dar in ultima vreme mai mult consumator de radio.
Ori ca mosii mai un Radio Romania Actualitati ori Jazz Radio Blues de aici: https://www.jazzradio.fr/ .
Good stuff, pai uneori mai merge si radio, desi in ultima vreme eu personal cand circul cu masina tot pe butonul de Next sunt cu degetul ) ca au niste piese care le repeta la infinit sau baga o tona de reclama. Daca merg la un picnic iau radioul pe baterii ca sa uit de telefon
Combinatia este sa ai in telefon Vanced, Spotify, Soundcloud si Vradio,RadioDroid sau Replaio si ai muzici fara numar…
Nu vrei sa stii ce e in telefonul meu, dar si obiceiurile sunt schimbate fata de cum eram pe vremea conexiunii DSL, nu prea mai descarc nimic, degeaba ai fibra optica daca nu mai descarci ca odinioara, tunuri pline cu CD/DVD sau cand umblai cu mapa plina de discuri la purtator.