VAND/SCHIMB pc DELL Optiplex GX1 (slot 1) i440 ISA slots

Vanzari sau cumparari calculatoare,componente,periferice,etc
djitalo2001

VAND/SCHIMB pc DELL Optiplex GX1 (slot 1) i440 ISA slots

Mesaj de djitalo2001 »

Am 2 unitati tower DELL Gx1 cu slot ISA si pci. Procesoare pe care le pot monta variaza de la Pentium 2 @350Mhz la Pentium 3 @550 (posibil sa mai am ceva cu bus 133 la 733 sau 800) pe SLOT 1. Hdd am de la 10>40gb ide in stare buna. Cu memoria sd-ram stau mai rau, am doar placute de capacitati mici. Cat cer pe aceste vechituri ? Incerd doar sa eliberez locul , prefer mai degraba un schimb cu un pc fujitsu celsius j550/j550n.Ca si bani, e functie de configuratie si usurinta cu care ma scap de ele.Un pret de "strigare" ar fi 50 euro usor negociabil.Prefer ridicarea personala din Sibiu, nu m-as risca sa le faca varza cei de la posta/curierat rapid.Expedierea o fac doar cu plata integrala in avans in cont iar transportul revine cumparatorului, la fel si riscul de-al primi deteriorat mecanic din cauza unui transport imbecil. Mai multe detalii pot oferi la tel 0745618312.
Scrie răspuns

Parteneri

WwW.IceGame.Ro WWW.4EN3RGY.FORUMMO.COM NGZ.RO HITONE Comunitate VirtualStrike Buzzd Chat Diliul cu Citate WarGods Community Servers Cel mai bun