VAND/SCHIMB pc DELL Optiplex GX1 (slot 1) i440 ISA slots

Vanzari sau cumparari calculatoare,componente,periferice,etc
djitalo2001

VAND/SCHIMB pc DELL Optiplex GX1 (slot 1) i440 ISA slots

Mesaj de djitalo2001 »

Am 2 unitati tower DELL Gx1 cu slot ISA si pci. Procesoare pe care le pot monta variaza de la Pentium 2 @350Mhz la Pentium 3 @550 (posibil sa mai am ceva cu bus 133 la 733 sau 800) pe SLOT 1. Hdd am de la 10>40gb ide in stare buna. Cu memoria sd-ram stau mai rau, am doar placute de capacitati mici. Cat cer pe aceste vechituri ? Incerd doar sa eliberez locul , prefer mai degraba un schimb cu un pc fujitsu celsius j550/j550n.Ca si bani, e functie de configuratie si usurinta cu care ma scap de ele.Un pret de "strigare" ar fi 50 euro usor negociabil.Prefer ridicarea personala din Sibiu, nu m-as risca sa le faca varza cei de la posta/curierat rapid.Expedierea o fac doar cu plata integrala in avans in cont iar transportul revine cumparatorului, la fel si riscul de-al primi deteriorat mecanic din cauza unui transport imbecil. Mai multe detalii pot oferi la tel 0745618312.
Scrie răspuns

Parteneri

WwW.IceGame.Ro WWW.4EN3RGY.FORUMMO.COM NGZ.RO HITONE T84MNmQ.png QWOZd2 V cs-banner Comunitate VirtualStrike Buzzd Chat Diliul cu Citate WarGods Community Servers