Joc Forumist - Fazan

Glume,bancuri,poze/video amuzante,etc
alpitu21

Joc Forumist - Fazan

Mesaj de alpitu21 »

Stiu ca ne-am cam facut satuli de mancarea din ultimul joc forumist asa ca...
Salut! In acest thread vreau sa incepem a juca un joc pe care toata lumea cred ca il stie!

- F A Z A N -

Daca nu il stiti, este un joc de grup in care se alege o litera si spunem un cuvant care incepe cu litera aleasa si se continua un alt cuvant cu ultimele doua litere al cuvantului ales.
Daca cuvantul spus se termina intr-un grup de 2 litere cu care nu poti spune un cuvant, urmatoarea persoana este inchisa! Dar, noi vom face o susta, cand spunem un cuvant care inchide urmatoarea persoana, defapt o vom inchide pe persoana de mai sus! Nu stim cine vine urmatorul!
Cand inchizi pe cineva, trebuie sa incepi tu cu un alt cuvant ( de preferat intrebi pe altcineva o litera ), dar nu unul care sa se termine intr-un grup de 2 litere care nu pot sa fie facute intr-un alt cuvant. Altfel te inchizi singur!
Si asa mai departe se continua jocul!
In acest thread voi impune si niste reguli care cer sa fie respectate pentru a ne distra toti de joc!

- R E G U L I -

- Fiecare utilizator sa continue jocul cu maxim un cuvant!
- Trebuie continuat cuvantul principal inceput de mine sau de alte persoane inchise de minim 3 ori inainte sa puteti inchide persoana mai de sus.
- Va rog, fiti corecti, nu trisati cautand cuvinte necunoscute sau cuvinte special pentru a inchide persoana de sus!
- Nu folositi cuvinte care nu sunt des intalnite ( ex. ntur ) - altfel vom ridica scandale cum ar fi ca cuvantul nu exista!
- Puteti incepe un cuvant care se termina cu o litera diacritica cu litera normala ( cum ar fi din să, puteti spune un cuvant cu sa )
- Folositi cuvinte numai in limba romana!
- Distrati-va!

Cam mult am scris, stiu, dar sper ca am explicat jocul cat de cat corect.
Eu voi incepe, alegand o litera random de pe un site care ma lasa sa trag random o litera!
Litera aleasa este: Z

Zebra!

Urmatoarea persoana va raspunde cu un cuvant incepand cu literele RA!
Scrie răspuns

Parteneri

WwW.IceGame.Ro WWW.4EN3RGY.FORUMMO.COM NGZ.RO HITONE Comunitate VirtualStrike Buzzd Chat Diliul cu Citate WarGods Community Servers Cel mai bun