Ce folositi la retrobrighting?

Discutii legate de laptop-uri,calculatoare,componente si periferice
nenea33

Ce folositi la retrobrighting?

Mesaj de nenea33 »

Salut
Avand in vedere ca sunt pe drumul sa construiesc si ultimele calculatoare(486,386,8088) vine o intrebare interesanta
Avand in vedere ca sunt unele carcase prea galbene am nev sa le fac albe din nou
Ce produse folositi la retrobrightning si de unde se iau?
Am mai folosit inainte cu apa oxigenata dar cantitati mici caci am avut nevoie pentru un singur calculator(Asus K8N)
Ce folositi voi?Imagine
Imagine
Imagine
AlinGheaja
Administrator

Re: Ce folositi la retrobrighting?

Mesaj de AlinGheaja »

Sincer... n-am folosit niciodata nimic. desi am cateva care sunt galbene de numa dar parca ma doare sufletul sa desfac si sa fac vre-o nefacuta. la tine se vede diferenta :D imi place si carcasa si caddy
Counter strike 1.6 server: cs.retrotech.ro
Jocuri retro in browser: https://toons.ro/
mariushkn
Moderator

Mesaj de mariushkn »

Din ce am vazut la The 8-Bit Guy pe YouTube, el foloseste peroxid de hidrogen ( acum am aflat ca este apa oxigenata ), dar diluata in apa, apoi o lasa la soare sa-si faca UV-ul treaba, dar am mai vazut ca merge perfect si cu lampa de uv , nu incerca creme pe baza de peroxid si infoliate pentru ca risti din cauza cutelor foliei sa-ti ramana plasticul cu dungi. clar am sa incerc si eu retrobright-ul cand se mai incalzeste afara :))
nenea33

Mesaj de nenea33 »

Nici nu stiu de unde sa iau,am inteles ca exista produse de salon dar nu stiu de unde se cumpara
Scrie răspuns

Parteneri

WwW.IceGame.Ro WWW.4EN3RGY.FORUMMO.COM NGZ.RO HITONE T84MNmQ.png QWOZd2 V cs-banner Comunitate VirtualStrike Buzzd Chat Diliul cu Citate WarGods Community Servers