(Inchis) Concurs Thinkpad T22 (retro)

Diferite concursuri cu diferite premii organizate de RetroTech.RO sau membrii ai comunitatii
Illegal

Re: Concurs Thinkpad T22 (retro)

Mesaj de Illegal »

1. Ce sistem de operare ai dori sa testezi pe Thinkpad T22 ?
Un sistem de operare pe care l as testa pe acest laptop ar fi un windows xp sau un windows vista

2. Ce obiect Retro consideri ca merita colectionat ?
Un obiect retro pe care merita colectionat ar fii componente de calculatoare si de console vechi de jocuri

3. Ai incercat sa te joci Doom Multiplayer pe Toons.ro ?
Nu am incercat dar poate pe viitor ma voi juca cu amicii!
Dexter

Mesaj de Dexter »

Salut,

De la un laptop retro nu ma dau inapoi.
Daca desktop-ul retro l-as fi donat tot pe-aici in caz ca l-as fi castigat, p-asta chiar l-as pastra pentru un NFS3 / NFS4 on the go :ymdaydream:

Windows 98 SE cu service pack 2. Indubitabil.
Cu skin de Windows Millennium desigur.

Acuma presupun ca ne referim strict la obiectul acestui forum, respectiv tehnica de calcul.
N-am fost fan HC-uri sau Felixuri sau alte chestii gen console sau keyboardPCs, tot pe componente raman axat.
Long story short: din fiecare gama de dispozitive dupa scop, fix modelul care a facut istorie:
AUREAL VORTEX: modelul SQ2500
3dfx: modelele Voodoo 1 si Voodoo 2
CREATIVE: Originalul Sound Blaster
nVidia: GeForce 2 Ultra
ATI: Radeon 9600XT
...lista continua dar facem rubrica separata mai bine :)

Am incercat, ma bucur ca am gasit asa ceva si felicit initiativa, problema e ca am descoperit Action SuperCross (sau cum ii zicea pe vremea mea: ElastoMania) si nu prea-mi vine sa-l las momentan :D

Hai cu ruleta ! :ymhug:
3dfx & Aureal
Mandru c-am crescut alaturi de pionieri.
dariuzz10

Mesaj de dariuzz10 »

1. Ce sistem de operare ai dori sa testezi pe Thinkpad T22?
Pai, as dori sa testez windows 98, deoarece am avut un pc cand era mai mic cu el, si windows xp, datorită aceluiași motiv.

Daca e sa fie un răspuns pe tema acestui forum, laptop-uri, pc-uri, cd-uri cu sisteme de operare originale, etc, dar daca e sa fie un raspuns pentru inca o pasiune de a mea, hotwheels-uri care au fost facute pana in anii 2000-2005, acum am pus ochii pe un Ferrari din 1999.

3. Ai incercat sa te joci Doom Multiplayer pe Toons.ro?
Abia am facut rost de un pc recent, si n-am apucat inca sa-l folosesc la prea multe, nici pe Toons.ro, asa ca din pacate, nu, nu am apucat sa ma joc Doom MultiPlayer de pe Toons.ro.

Succes tuturor!
vladbloodmaster

Mesaj de vladbloodmaster »

1. cel mai probabil voi pastra win 2000 , dar poate voi incerca si win me care imi amintesc ca era surprinzator de rapid fata de 98, si bineinteles poate incerc si 98se.

2. eu colectionez dvd-uri dar am si o gramada de tehnologie retro de la tv-uri crt la pc-uri , telefoane etc. obiectele care au crescut in valoare in ultimii ani sunt placile video high end pe agp in special seria ati hd dar si gforce 6800 5900 3ti 4ti 2gts ati 9800 sau orice voodoo pe pci sau agp.

3. nu inca, ca sunt pe un laptop vechi si merge greu emulatia.

bafta la ruleta!
blnluca0810

Mesaj de blnluca0810 »

Aș dori să testez Windows XP,am avut un model similar și rula super cu acest windows!
Tv tunnerele,pc-urile vechi cu plăci de bază 8 bit,dvd urile cu windows originale,tastaturile microsoft(pana in 2010) si macbook urile vechi.
Da,a fost o experiență super!
TheGamingos

Mesaj de TheGamingos »

Salutare
1. Sincer, as dori sa ma joc cu un Windows 98 sau 2000, neavand niciodata ocazia. Am tot incercat sa imi fac un pc retro ceva si nu am reusit
2. Eu consider ca ar trebuii colectionate chestiile vechi de Apple, fiind un mare fan Apple, din 2001 in sus ar trebuii sa intre intr-o colectie retro:D
3. Nu am apucat sa ma joc, dar il voi testa.

Ce sa mai zic, sper sa castig acest concurs, tot mi-am dorit sa imi fac un pc retro dar nu imi permite spatiul, asa ca asta e ideal, fiind portabil.
Imagine
Renuuios

Mesaj de Renuuios »

1. Aș dori să încerc niște versiuni de Linux, dar pentru server, cum ar fi Ubuntu server

2.Telefoanele vechi sunt un lucru foarte mișto de colecționat, mie îmi plac foarte mult telefoanele "ciudate", cum ar fi Nokia 7600

3.Nu, nu am încercat să mă joc Doom multiplayer pe Toons.ro dar o să încerc într-o zi :)
Windows7power

Mesaj de Windows7power »

VA SALUT SI VA RESPECT poate pot castiga si eu acest laptop sa intre in colectia mea de lenovo/ibm
Pai windows 2000 nu a-și vrea, un windows 98 se cu niste jocuri retro ar intra pe el :-bd

Ori ce obiect retro consider ca merita colectat deoare ce iti aduce un vibe de nostalgie :x

3. Ai incercat sa te joci Doom Multiplayer pe Toons.ro ?
Ooo asta e intrebarea rosie
Normal ca da m-am jucat cu un amic doom si este chiar tare ca ne puteam impusca unul pe altu :D

SPER SA CASTIG VOI FACE ASA ibm thinkcenter ma-m am uitat modelul cu Ibm Thinkpad t22
Si lenovo thinkpad cu thinkcenter

(Admin: Mesaj corectat)
Ultima oară modificat Mie Feb 12, 2025 11:09 am de către Windows7power, modificat 1 dată în total.
mariushkn
Moderator

Mesaj de mariushkn »

La asta n-am cum sa ma bag :))

Ramane Windows2000, nu am folosit niciodata si sunt curios .

Platforme pe SK775, get `em till they cheap :)))))

Singleplayer m-am jucat, multiplayer inca nu am cu cine :)) .
uka

Mesaj de uka »

Este prima oara cand intru pe forum si am vazut ca se desfasoara un giveaway si am zis de ce nu :D
Probabil Gentoo Linux, mai am un x230 cu coreboot si un t60, ambele au gentoo, am gentoo pana si pe ps2 :).

Cat timp te face fericit, orice obiect merita colectionat. Personal prefer consolele, jocurile si thinkpad-urile.

Ma mai joc la liceu, la orele de informatica :)

Succes tuturor!
Scrie răspuns

Parteneri

WwW.IceGame.Ro WWW.4EN3RGY.FORUMMO.COM NGZ.RO HITONE T84MNmQ.png QWOZd2 V cs-banner Comunitate VirtualStrike Buzzd Chat Diliul cu Citate WarGods Community Servers