Acuma nu pot zice ca-s foarte batran si nici ca le-am vazut pe toate la viata mea, dar anuntul acesta mi-a dat mindphuck.

Nu sunt pozele cat e descrierea.
Si ce descriere, un veritabil Balzac ar fi invidios.
Acuma nu stiu ce varste mai aveti pe-aici, din cei mai activi am vazut ca-s mai mult tinerei, nu stiu cate mai stiti voi despre pionieratul in 3D video si audio back in the days, cand lupta era acerba pe toate planurile si erau o liota de producatori care se intreceau fara oprire.
Ma oftic enorm ca am sters mesajul meu de pe olx cand vindeam P3 cu Tualatin si Voodoo 5 5500 si cu Aureal Vortex 2 SQ2500 la 3.500 ron. Ca automat mi s-au sters si toate mesajele legate de anunt.
Indraznise unu sa ma abordeze sa ma ia la 3 pazeste ca ce nesimtit sunt eu, ce scalper sunt, ca am fitze de eBay, ca Romania nu e eBay, ca paula seling.
I-as fi pus in legatura pe ambii altminteri.

Si asta la 5000 ron vinde cotetzu ala cu una dintre cele mai slabe placi pe care le-a scos 3dfx vreodata (Banshee e practic un Voodoo 2 cu frecvente marite dar cu un singur TMU si in multi texturing o suge elegant) si ordinaritatea aia de placa de sunet care e pe toate drumurile.
Nush ce sa zic, eu unu am ras... dar incepe sa ma ia plansu daca se gaseste lume care sa puna botu la asa ceva.
Va salut.