Multi tineri renunta la smartphone-uri.

Stiri despre calculatoare,programe,totul ce tine de IT
Avatar utilizator
mariushkn
Moderator
Mesaje: 54
Membru din: Dum Mai 29, 2022 9:40 pm

Multi tineri renunta la smartphone-uri.

Mesaj de mariushkn »

Multi poate ati auzit ca David Popovici, campion olimpic la inot mai renunta din cand in cand la smartphone in defavoarea unui telefon ''dumb'' cu butoane.

"Încerc să stau cât mai puțin. Am perioade în care mă satur atât de tare de Instagram și de Facebook, perioade în care le șterg. Mi-am cumpărat recent și un Nokia de 100 de lei, unul cu butoane. Când simt nevoia de o detoxifiere, las telefonul obișnuit și îl folosesc doar pe acela. Poate doar să mă joc Snake pe telefon în metrou, în rest merge doar sunat"

Asta a declarat el la podcastul de la Starea Natiei, dar nu doar David gandeste asa, ci din ce in ce mai multi adolescenti.Si eu tot ma gandesc sa-mi bag cartela in Nokia 3410 si sa vad cum mai este viata fara notificari si scrollat mindless.

Potrivit unui studiu din Hardvard, social media activeaza o parte din creier care raspunde si la substantele care dau dependenta.


Mai multe info aici : https://www.bbc.com/news/articles/c7227njm45eo

Ce parere aveti, va ganditi sa dati switch la un telefon basic? Sunt telefoane de genul care au conexiune 4G, bluetooth si multe chestii de baza pentru muzica,navigatie,apeluri.
Scrie răspuns

Parteneri

WwW.IceGame.Ro WWW.4EN3RGY.FORUMMO.COM NGZ.RO HITONE T84MNmQ.png QWOZd2 V cs-banner Comunitate VirtualStrike