DOOM DOS

Ce ne place cel mai mult..
Avatar utilizator
TheKalu
Mesaje: 120
Membru din: Mar Aug 23, 2022 12:36 pm

DOOM DOS

Mesaj de TheKalu »

Imagine

Doom este o serie de jocuri video și o franciză media creată de John Carmack, John Romero, Adrian Carmack, Kevin Cloud și Tom Hall. Seria se concentrează pe exploatările unui marin spațial fără nume care operează sub auspiciile Union Aerospace Corporation (UAC), care luptă cu hoarde de demoni și strigoi pentru a salva Pământul de o invazie apocaliptică.

Doom original este considerat unul dintre primele jocuri de pionierat cu împușcături la persoana întâi, introducând în computerele compatibile IBM caracteristici precum grafică 3D, spațialitate în a treia dimensiune, joc multiplayer în rețea și suport pentru modificări create de jucători cu formatul Doom WAD. Peste 10 milioane de copii ale jocurilor din seria Doom au fost vândute; seria a dat naștere a numeroase sequele, romane, benzi desenate, jocuri de societate și adaptări de filme.

Link descarcare joc
DOOM Classic DOS
mick1o

Re: DOOM DOS

Mesaj de mick1o »

O chestie interesantă despre DOOM este ca poate fii jucat pe aproape orice (inclusiv smart fridge), pt. că este codat în C care este foarte portabil.
Avatar utilizator
AlinGheaja
Administrator
Mesaje: 1127
Membru din: Sâm Mai 28, 2022 7:13 pm
Contact:

Re: DOOM DOS

Mesaj de AlinGheaja »

mick1o scrie: Sâm Noi 19, 2022 1:56 am O chestie interesantă despre DOOM este ca poate fii jucat pe aproape orice (inclusiv smart fridge), pt. că este codat în C care este foarte portabil.
Chiar si pe test de sarcina! :D
Avatar utilizator
MrShell
Mesaje: 10
Membru din: Sâm Noi 19, 2022 7:28 pm

Re: DOOM DOS

Mesaj de MrShell »

Era la un moment o mare fibrilație (încă e) pe tema acestui joc, de a il face să mearga pe orice. Asta și datorita faptului că a fost dat acces jucătorilor la codul sursă
format c:\ 99% complete...
Avatar utilizator
TheKalu
Mesaje: 120
Membru din: Mar Aug 23, 2022 12:36 pm

Re: DOOM DOS

Mesaj de TheKalu »

MrShell scrie: Sâm Noi 19, 2022 7:39 pm Era la un moment o mare fibrilație (încă e) pe tema acestui joc, de a il face să mearga pe orice. Asta și datorita faptului că a fost dat acces jucătorilor la codul sursă
Am vazut parca pe reddit ca se intrec astia care mai de care sa arate ca functioneaza pe orice, chiar si in notepad.
Scrie răspuns

Parteneri

WwW.IceGame.Ro WWW.4EN3RGY.FORUMMO.COM NGZ.RO HITONE T84MNmQ.png QWOZd2 V cs-banner Comunitate VirtualStrike