FILANTROPICA (2002)

Totul despre filme,seriale tv sau online,documentare,etc
Avatar utilizator
AlinGheaja
Administrator
Mesaje: 1114
Membru din: Sâm Mai 28, 2022 7:13 pm
Contact:

FILANTROPICA (2002)

Mesaj de AlinGheaja »

FILANTROPICA (2002)
Film Romanesc




În Bucureștiul secolului XXI, a ieși în oraș sâmbătă seara la brațul unei femei frumoase e o investiție financiară riscantă.
OVIDIU (Mircea Diaconu), modest profesor de liceu, nu și-ar putea-o permite.
Și totuși trebuie, căci s-a îndrăgostit până peste cap de DIANA (Viorica Vodă), o mică sirenă de 20 de ani cu veleități de manechin.
În căutarea unei surse de venit ceva mai consistente decât o biată leafă de profesor, Ovidiu plonjează într-o lume fabuloasă – mafia cerșetorilor…
Unul din capii acesteia îl ia sub aripa sa. PEPE (Gheorghe Dinică) este jumătate artist, jumătate om de afaceri; „textier” oficial al cerșetorimii bucureștene, omul inventează biografii, replici și atitudini în funcție de personalitatea milogului sau de clientela-țintă.
Ovidiu va deveni „actorul” ideal pentru noul său experiment. Peste noapte, profesorașul de vârstă mijlocie se trezește „însurat” cu MIRUNA (Mara Nicolescu), jucând seară de seară, alături de ea, comedia unui cuplu nevoiaș după un scenariu minuțios pus la punct de Pepe.
Prinț și Cerșetor… Pendulând între două femei, proaspăt îmbogățit în ochii Dianei, soț umil pentru Miruna, Ovidiu începe să ducă o periculoasă și epuizantă viață dublă…
Scrie răspuns

Parteneri

WwW.IceGame.Ro WWW.4EN3RGY.FORUMMO.COM NGZ.RO HITONE T84MNmQ.png QWOZd2 V cs-banner Comunitate VirtualStrike