Wow! Pai asta e un sistem de vis as spune! tot timpul mi-am dorit sa pun mana pe concurenta lui Intel Pentium

, ca jocuri as incepe cu tot ce misca nedepasind DirectX 5. Cel mai asteptat joc ar fii Battlezone 1998! Super smecher jocul, missing those days! As continua cu un Caesar 2 sau 3, dupa care inevitabilul Carmageddon II

daca ma gandesc bine si de un Command & Conquer imi e dor! World of Warcraft si Starcraft vin ambele la pachet cu ocazia asta. Mai raman nelipsitele jocuri de tip Adventure cum ar The Day of the Tentacle, Maniac Mansion, Monkey Island. Si ca sa nu va plictisesc prea tare as juca Turok! Imi aduc aminte prima mea experienta cu Turok a fost la o placa video Voodoo cumparata de parinti pentru pcul fratelui meu (nu mai tin minte daca era prima versiune a placii sau a doua) din nefericire nu mai am nici pcul nici placa video

. Dar jocul stiu ca l-am jucat la vremea respectiva, insa nu rula extrem de bine.
Iar prima mea experienta cu jocul Fifa world cup 98, sper sa se repete, il aveam pe cd, tin minte si melodia aia smechera la intro soundtrack dar nu pot sa o reproduc insa textual! va anunt ca acest joc are voiceover/comentator si ghici ce !! este inclusa si echipa Romaniei de la vremea respectiva, jucatori precum Gica Hagi , Stelea , si Galca, numele astea mi le amintesc!
Sa trecem la un subiect mai infricosator, tin minte ca jucam foarte mult jocul Sanitarium! Un joc vechiut de aventura horror cu un spital de nebuni in care esti internat fiind lovit la cap, super tare si greu de rezolvat puzzleuri and tricks. Sa nu uitam de jocurile de racing cum ar fi Need for Speed care mi-au marcat copilaria iar cel mai smecher descoperit la vremea respectiva fiind Destruction Derby! As dori sa mai joc si GTA 1 si multe alte jocuri care nu le-am specificat deja cum ar fi si shooter de tip Quake / Doom etc.

So I hope I win so I can live the dream again!