Metode de a face bani online de acasa !

Solutii pas cu pas problemelor tale
Avatar utilizator
AlinGheaja
Administrator
Mesaje: 1154
Membru din: Sâm Mai 28, 2022 7:13 pm
Contact:

Metode de a face bani online de acasa !

Mesaj de AlinGheaja »

Actualizat 02.02.2024 (Lista va fi actualizata periodic)

Voi prezenta cateva variante de facut bani online de acasa cu investitii mici cat si promovari online la preturi accesibile !
Unele din ele pot deveni o sursa foarte buna de venit pe termen lung. Totul depinde de implicarea si tipul de continut daca este sau nu cautat de public.
Cu un buget de 1000 lei poti porni o afacere chiar si pasiva pentru o buna sursa de venit financiar !


Metode de facut bani:
1. Pentru inceput "Adsense" sau Google Adsense pentru pagini/site-uri/blog-uri/YouTube !
Daca ai continut foarte interesat de public fie un blog sau un site/forum poti folosi "Adsense" iar Google va plati in functie de traficul care il ai pe pagina ta. Iti poti oricand face cont gratuit si nu costa nimic. https://adsense.google.com/start/
Costurile pentru un domeniu ro + gazduire sunt cam 240-270 lei pe an.(Pachet gazduire start)
Un cont YouTube cu diferite video de exemplu tutoriale sau diferite prezentari care sunt in cautare. In prezent jocurile foarte populare au rata de vizualizare destul de mare dari si prezentari de diferite "Gadgeturi/laptop-uri,telefoane" etc !
Mai exista si varianta de "Stream" cu "Gameplay" la jocuri sau alte tipuri de prezentari fie pe YouTube sau alte platforme similare cum ar fi Twitch.

2. Dropshipping !
Cumparaturile din exterior au inceput sa fie la mare cautare inca din perioada pandemiei. Poti sa iti construiesti o pagina web usor si rapid iar cu ajutorul unei extensii(sau plugin) poti importa produse de pe aliexpress/ebay/temu,etc si le poti configura cu adaos + taxe transport. Recomandat este sa calculezi cu atentie adaosul + transportul pentru a nu iesi in pierdere la cantitate mai mare de produse vandude.
Cumparatorul va plasa comanda pe pagina ta si automat comanda va fi trimisa mai departe catre "furnizorul tau" (aliexpress/ebay/temu,etc). Cumparatorul va primi coletul cu produsul comandat iar tu vei primii banii in cont (adaosul care lai setat) fara a avea contact cu cumparatorul. Totul este automat. O varianta usoara si buna pentru inceput este Shopify.com.
Varsta minima "recomandata" este de 18 ani si este recomandat sa iti deschizi o firma fie SRL sau Intreprindere Individuala. Costurile pentru deschidere firma sunt aproximativ 300-500 lei. De ce ? Venituri "nedeclarate" la ANAF !

3. Tutoriale la pret mic !
Daca cunosti limbaje de progamare sau metode "pas cu pas" pentru necesitatile care le intampina multi in ziua de azi poti creea tutoriale video si le poti vinde la un pret accesibil online pe udemy.com. Exista si alte pagini in care poti vinde tutoriale.

Metode de promovare online:
1. Facebook ads si instagram ads !
O varianta ieftina de promovat continut sau pagini web este facebook si instagram. Poti folosi un credit de 10 lei pe zi. Promovarea este simpla si necesita continut de prezentare cum a fi un video sau poze si putin text pentru descriere. O metoda foarte buna in prezent, reteaua de socializare fiind foarte populata de toate varstele !

2. TikTok, ieftin dar nu prea bun cateodata !
Fie ca vrei sa iti promovezi pagina sau un produs, TikTok iti ofera rapid posibilitatea de a promova video incarcat pe platforma lor la costuri destul de mici.
Problematic este continutul audio ce poate fi detectat "copyright" chiar si la un sunet banal cum ar fi "motorul unei masini" ! Multe videoclipuri au luat copyright in care o persoana doar vorbea si nu avea muzica pe fundal. In acelasi timp poate sa iti refuze promovarea care ai facut-o pe 1 saptamana la 1/2 zile de la start cu motivul "continutul nu se poate citi sau nu se intelege".

3. Google ADS, scump, exagerat de scump !
Gigantul GOOGLE ofera servicii de promovare la preturi..destul de mari. La primul cont creat si prima suma de bani depusa pentru promovare vei primi un bonus iar continutul publicat va incepe sa primeasca trafic FOARTE bun. La a 2-a promovare Google va incepe sa iti estimeze "suma necesara" pentru a incepe reclama ta astfel daca bugetul tau ar fi fost 200 lei pe 10 zile, dupa prima reclama el iti va face o medie de aproximativ 700 lei iar in cont vei avea "-700 lei" si reclama nu va mai porni pana nu alimentezi contul. Ne-alimentarea contului dupa un timp duce la dezactivarea definitiva. Pentru a evita astfel de sigutatii este necesar sa cititi cu atentie pasii la promovare si recomandari google pentru a nu depasi bugetul alocat ! Recomand sa folositi cont nou la promovarea de continut.
Counter strike 1.6 server: cs.retrotech.ro
Jocuri retro in browser: https://toons.ro/
Scrie răspuns

Parteneri

WwW.IceGame.Ro WWW.4EN3RGY.FORUMMO.COM NGZ.RO HITONE T84MNmQ.png QWOZd2 V cs-banner Comunitate VirtualStrike