(Necastigator) Concurs-Donatie HP Pavilion G7

Diferite concursuri cu diferite premii organizate de RetroTech.RO sau membrii ai comunitatii
Avatar utilizator
AlinGheaja
Administrator
Mesaje: 1154
Membru din: Sâm Mai 28, 2022 7:13 pm
Contact:

(Necastigator) Concurs-Donatie HP Pavilion G7

Mesaj de AlinGheaja »

Salutare RetroTech
Astazi am sa deschid un nou concurs(sau donatie?!) sa pot oferi sansa unei persoane care nu isi permite sau nu are un laptop/calculator.
Am intalnit la viata mea persoane care nu isi permit sa isi cumpere laptop,calculator,smartphone,etc si am incercat sa ofer de fiecare data orice am putut darui si din ce mi-am permis si eu (Nici eu nu am avut posibilitati decat foarte tarziu). Stiu ca sunt multi. Nu este SUPER performant cum isi doresc altii(Gen persoanele care nu au nimic si mai au si mofturi la ce pot castiga). Este un laptop cu care poti intra pe internet, sau se poate folosi pentru scoala, probabil ca vor merge si unele jocuri pe el. El este in stare perfecta de functionare inclusiv bateria are 99/100% sanatate. Are si webcam.
Specificatii(se pot vedea si in poze):
Procesor: AMD A8-4500m
Video: Radeon HD Graphics
Display: 17.3"
Ram: 4 gb
HDD: 500 gb
Licenta: Windows 8.1 x64 (Se poate instala si Windows 10 x64 sau Linux)
Defecte: nimic

Cum te poti inscrie ? Foarte simplu! Te rog sa imi spui povestea ta de ce nu sunt posibilitati pentru un calculator/laptop.
Inscrierile vor fi deschise pana pe data de 15 Noiembrie! Castigatorul va fi selectat de mine.
Va rog daca cunoasteti persoane care se incadreaza la ce am postat, puteti posta in locul lor daca nu au posibilitatea,sau daca pot sa intre pe forum si sa se inscrie la concurs. Multumesc !

Poze:
Imagine Imagine Imagine Imagine
Counter strike 1.6 server: cs.retrotech.ro
Jocuri retro in browser: https://toons.ro/
Avatar utilizator
djsop
Contribuitor
Mesaje: 190
Membru din: Mar Iul 05, 2022 10:14 pm

Re: Concurs HP Pavilion G7

Mesaj de djsop »

Super donatia! sper sa aibe parte de el cineva pe masura.🙏🏻
Ultima oară modificat Lun Oct 31, 2022 11:07 am de către djsop, modificat 1 dată în total.
alexuzutu2004
Mesaje: 26
Membru din: Mar Sep 20, 2022 11:40 pm

Re: Concurs HP Pavilion G7

Mesaj de alexuzutu2004 »

Salutări la toți
Sunt pasionat de tech am 18 ani lucrez dar toți bani care i fac se duc in casa la părinți că au nevoie la construirea casei și mas bucura mult de laptop daca as câștiga laptopul pentru mine ar însemna o bucurie imensă!
Avatar utilizator
Ionut1510
Mesaje: 771
Membru din: Sâm Oct 15, 2022 2:54 pm
Localitate: Bacău
Contact:

Re: Concurs HP Pavilion G7

Mesaj de Ionut1510 »

Eu îmi doresc foarte mult să am un laptop sau un PC de când eram un copil.Și da ,nici acum nu am laptop sau PC, deoarece banii mei trebuie să fie investiți în casă sau să cumpăr alte lucruri mai importante, dacă aș câștiga acest laptop aș fi foarte fericit.Eu vreau să-l folosesc pentru a descărca programe , fișiere s.a.m.d
Ionut1510
Silviuq

Re: Concurs HP Pavilion G7

Mesaj de Silviuq »

Buna!Eu doresc sa ma inscriu deoarece parinti mei nu au buget sa imi cumpere un pc si imi doresc de foarte mult timp.Parinti mei trebuie sa dea bani pentru renovarea casei iar eu is mate info clasa a 10-a si am teme la informatica de facut programe si nu am cu ce deci acest laptop mar putea ajuta enorm.Sper sa castig!A da si succes tuturor! <3
Silviuq

Re: Concurs HP Pavilion G7

Mesaj de Silviuq »

Buna! Ma numesc Silviu am 16 ani incurand 17,sunt clasa a 10-a pe profil matematica informatica intensiv informatica, am nevoie de un calucaltor/laptop doarece am teme pe baza de programare iar eu nu imi permit unul, parinti mei cheltuiesc bani pe renovarea casei iar ei au un buget mic asa ca nu au de unde sa imi dea bani de calculator/laptop.


Admin: mesaj postat incorect. Mutat!
Mihaela15

Re: Concurs HP Pavilion G7

Mesaj de Mihaela15 »

Bună!As dori să câștig acest laptop pentru fiul meu deoarece I-am promis de multe ori că eu am să îi cumpăr un laptop,dar din cauza banilor insuficienți ar trebui să sabotez.Banii erau folosiți la plata facturilor, cumpărături,etc.Daca am să îl câștig ,fiul meu va fi foarte fericit.
Ultima oară modificat Mie Noi 02, 2022 7:32 pm de către Mihaela15, modificat de 2 ori în total.
Nicoleta17

Re: Concurs HP Pavilion G7

Mesaj de Nicoleta17 »

Buna! Sunt o mămică singura si as avea nevoie de acest laptop să lucrez de acasă part-time. O să fie un cadou minunat și pentru fetița mea,să îl folosească pentru teme și tot ce are nevoie.In curând o să fie ziua ei și m-ar ajuta foarte mult ! Mulțumesc
TudorXc

Re: Concurs HP Pavilion G7

Mesaj de TudorXc »

Laptopul ar fi foarte util pt a îl dona unui prieten care nu își permite aceste "luxuri"
El este pasionat de calculatoare ca mine și ne cunoaștem de mult timp,de multe ori îl invitam la mine sa umblăm la calculatoare aduse de tata,deși am ce ai da nu i pot un oferi un desktop din cauza a mai multor criterii și el demult îs strânge bani pt a putea cumpăra un laptop de al lui dar de multe ori bani care i strânge ajung in haine pt el ceea ce mi se pare un lucru foarte bun,așa că acest laptop iar oferi prietenului meu capabilitatea sa joace și el jocuri cu mine si să învețe să codeze fiind visul lui de a lucra la o mare companie ca coder
Mult succes tuturor!!!!
Frectie

Re: Concurs HP Pavilion G7

Mesaj de Frectie »

Frumos premiul. Felicitări echipei RetroTech că vor ajuta un copil 👍👍👍
Încuiat

Parteneri

WwW.IceGame.Ro WWW.4EN3RGY.FORUMMO.COM NGZ.RO HITONE T84MNmQ.png QWOZd2 V cs-banner Comunitate VirtualStrike