The Killdozer - Mini documentar

Totul despre filme,seriale tv sau online,documentare,etc
Avatar utilizator
AlinGheaja
Administrator
Mesaje: 1127
Membru din: Sâm Mai 28, 2022 7:13 pm
Contact:

The Killdozer - Mini documentar

Mesaj de AlinGheaja »

Marvin John Heemeyer (28 octombrie 1951 – 4 iunie 2004) a fost un proprietar american de atelier de reparații de tobe de eșapament auto care a demolat numeroase clădiri cu un buldozer modificat în Granby, Colorado, înainte de a se sinucide în timpul atacului, după ce a fost confruntat cu forțele de ordine.

Heemeyer a avut diverse ranchiuri față de oficialii orașului Granby, vecinii de la magazinul său de tobe, presa locală și diverși alți cetățeni din Granby. Pe parcursul a aproximativ optsprezece luni, Heemeyer blindase în secret un buldozer Komatsu D355A cu straturi de oțel și beton.
Proprietatea pe care Heemeyer a dobândit avea o soluție inadecvată la canalizare, în special, punerea acesteia într-un butoi de camion îngropat din beton, lăsat acolo de foștii proprietari.

La scurt timp după ce a achiziționat proprietatea, Heemeyer a contactat districtul de canalizare și a întrebat dacă poate pune o conductă de canalizare în proprietate. Districtul de canalizare a fost de acord să anexeze proprietatea în cartierul de canalizare, dar proprietarul a trebuit să pună 100 de picioare de linie și o stație de lift pe cheltuiala proprie.[11] Plata pentru linia de la proprietate la linia principală publică este standardul în Statele Unite.

A fost necesară o stație de ridicare, deoarece canalizarea trebuie să aibă un debit cu canal deschis. Dacă nu, linia va deveni presurizată, ducând la preaplin. Deoarece linia de canalizare ar rula în sus, este necesară o stație de ridicare pentru a preveni presiunea conductei.

Potrivit unui inginer structural, acest lucru l-ar fi costat pe Heemeyer aproximativ 70.000 USD pentru a instala (excluzând costurile cu electricitatea și costurile de întreținere). Acesta a fost de două ori costul de cumpărare a proprietății.

Districtul de canalizare i-a spus lui Heemeyer că instalarea unei fose septice este o alternativă mai puțin costisitoare. El a respins ambele opțiuni și a spus că guvernul nu a plătit pentru racordarea conductei de canalizare a fost „estorcare din partea guvernului”.

În ciuda acestor eșecuri, el nu și-a retras cererea de anexare și, ulterior, a devenit parte a cartierului de canalizare.

În cele din urmă, butoiul camionului de beton îngropat s-a umplut până la limită și a trecut peste cap. Heemeyer a abordat acest lucru prin pomparea apelor uzate cu o pompă de benzină în șanțul de irigare care curgea în spatele proprietății sale.

Când plângerile privind deversarea ilegală a apelor uzate au crescut, districtul de canalizare a început să aplice cerința legală de a avea o racordare la canalizare sau o fosă septică și l-a amendat pe Heemeyer cu 2.500 USD pentru aceasta și alte încălcări ale codului orașului la afacerea sa, în iulie 2001, nouă ani după ce i sa cerut să fi instalat fie.

Vineri, 4 iunie 2004, Heemeyer a folosit buldozerul pentru a demola primăria Granby, casa unui fost primar și alte câteva clădiri. S-a sinucis după ce buldozerul a rămas blocat într-un magazin de hardware pe care îl distrugea. Nimeni altcineva nu a fost rănit sau ucis în parte din cauza ordinelor de evacuare în timp util.
Sursa Wikipedia si YouTube
Avatar utilizator
Morphinus
Moderator
Mesaje: 452
Membru din: Joi Ian 05, 2023 1:04 pm

Re: Killdozer - Mini documentar

Mesaj de Morphinus »

Da.
Pacat ca nu s-a ajuns la un punct comun si a abordat lucrurile astfel.
Imagine
Avatar utilizator
AlinGheaja
Administrator
Mesaje: 1127
Membru din: Sâm Mai 28, 2022 7:13 pm
Contact:

Re: Killdozer - Mini documentar

Mesaj de AlinGheaja »

Nu mai avea cum.. Dupa si-au batut joc atat timp de el si a ramas vai si amar de el...
Fiecare are o limita.
Avatar utilizator
Morphinus
Moderator
Mesaje: 452
Membru din: Joi Ian 05, 2023 1:04 pm

Re: The Killdozer - Mini documentar

Mesaj de Morphinus »

Acum am inteles partea de final din mini-documentar.
Da, abuzuri ale oficialilor statului, denigrari, imping limitele pana se ajung la astfel de situatii.
Imagine
Scrie răspuns

Parteneri

WwW.IceGame.Ro WWW.4EN3RGY.FORUMMO.COM NGZ.RO HITONE T84MNmQ.png QWOZd2 V cs-banner Comunitate VirtualStrike