Ad blocker detectat: Site-ul nostru web este posibil prin afișarea de reclame online vizitatorilor noștri. Vă rugăm să luați în considerare să ne sprijiniți dezactivând dispozitivul de blocare a reclamelor pe site-ul nostru.
Tastatura multimedia vs ce se vinde in prezent
Discutii legate de laptop-uri,calculatoare,componente si periferice
- AlinGheaja
- Administrator
Tastatura multimedia vs ce se vinde in prezent
Mesaj de AlinGheaja »
Salutare tuturor
Cand mi-am luat primul calculator undeva prin 2002/2003 am primit o tastatura multimedia si dintodeauna mi-a placut sa am butoane de volum si alte scurtaturi de mare folos.
In prezent folosesc o tastatura de la A4Tech kbs-28mu. Cred ca are peste 10 ani lejer. Este uzata saraca dar functioneaza perfect. Acum ceva timp am gasit una sigilata pe olx si am cumparat-o de rezerva sa o am.
Am incercat de mai multe ori sa cumpar o tastatura noua cu butoane multimedia dar nu prea am gasit. Si ce am gasit parca nu se simte bine cand apesi si majoritatea nu au tastele pozitionate cum ar trebui.
Acum 5 min am intrat pe emag si m-am uitat dupa o tastatura si tot ce gasesc sunt RGBBBBBBBBB si tot felul de tastaturi mecanice sau GAMING !
Tin minte ca am fost la un amic acasa si avea o tastatura de la Marvo sau cum se numeste si asa galagie facea cand tasta. Zici ca mama lui batea "Șnițele".
Eu sunt cu tastaturile vechi cu taste care te ajuta. NU imi plac astea care ai pe F3 sau care F o fi volum si trebuie sa apesi FN sau sa le inversezi si cand ai nevoie de ALT+F4 sa apesi inca 1/2 taste. Chiar nu inteleg de ce nu se mai fabrica tastaturi multimedia.
Cand mi-am luat primul calculator undeva prin 2002/2003 am primit o tastatura multimedia si dintodeauna mi-a placut sa am butoane de volum si alte scurtaturi de mare folos.
In prezent folosesc o tastatura de la A4Tech kbs-28mu. Cred ca are peste 10 ani lejer. Este uzata saraca dar functioneaza perfect. Acum ceva timp am gasit una sigilata pe olx si am cumparat-o de rezerva sa o am.
Am incercat de mai multe ori sa cumpar o tastatura noua cu butoane multimedia dar nu prea am gasit. Si ce am gasit parca nu se simte bine cand apesi si majoritatea nu au tastele pozitionate cum ar trebui.
Acum 5 min am intrat pe emag si m-am uitat dupa o tastatura si tot ce gasesc sunt RGBBBBBBBBB si tot felul de tastaturi mecanice sau GAMING !
Tin minte ca am fost la un amic acasa si avea o tastatura de la Marvo sau cum se numeste si asa galagie facea cand tasta. Zici ca mama lui batea "Șnițele".
Eu sunt cu tastaturile vechi cu taste care te ajuta. NU imi plac astea care ai pe F3 sau care F o fi volum si trebuie sa apesi FN sau sa le inversezi si cand ai nevoie de ALT+F4 sa apesi inca 1/2 taste. Chiar nu inteleg de ce nu se mai fabrica tastaturi multimedia.
Counter strike 1.6 server: cs.retrotech.ro
Jocuri retro in browser: https://toons.ro/
Re: Tastatura multimedia vs ce se vinde in prezent
Ah Era tastaturilor vechi acel design vechi cu extra butoane în plus.Nici mi-e nu prea îmi plac tastaturile mai ales alea cu butoane mecanice și mici ,fac un sunet de parcă dai cu ciocanul .Eu vreau o tastatură ceva mai mare fără lumini RGB și să fie simplă,dar care să nu fie mecanică și să aibă sunetul când apeși să fie mai silențios exact ca la tastaturile de la laptop-uri
Ultima oară modificat Joi Apr 13, 2023 10:10 am de către Ionut1510, modificat 1 dată în total.
Ionut1510
Asta e problema tastaturilor vechi,nu se mai găsesc dar nici nu se mai fabrică șansa de a găsi una la vânzare este foarte rară
Ionut1510
- octavianstechtips
Mesaj de octavianstechtips »
E destul de trist si eu de curand a trebuit sa imi iau o tastatura tot pe Marvo am mers tot mecanica dar mi se pare naspa ca nu am gasit nimic care sa aibe toate tastele de care am eu nevoie mai toate tasturile de azi is 60% insemnand ca daca am nevoie si eu de o sageata cv trebuie sa dau fn la infinit si e trist ca in 2023 nu mai gasim cv util ca suntem luati de trendul de minimalism si alegera lookului peste functionalitate.
- AlinGheaja
- Administrator
Mesaj de AlinGheaja »
Generatia noua ! Generatie de rahat ! Adoptate de la laptop-uri. E greu cand esti obijnuit o viata cu o forma sa te muti la varianta cu FN. Vrei ALT+F4 ? FN+ALT+F4 ! Si pe intuneric e si mai rau daca nu e iluminataoctavianstechtips scrie: ↑Joi Apr 13, 2023 1:30 pm E destul de trist si eu de curand a trebuit sa imi iau o tastatura tot pe Marvo am mers tot mecanica dar mi se pare naspa ca nu am gasit nimic care sa aibe toate tastele de care am eu nevoie mai toate tasturile de azi is 60% insemnand ca daca am nevoie si eu de o sageata cv trebuie sa dau fn la infinit si e trist ca in 2023 nu mai gasim cv util ca suntem luati de trendul de minimalism si alegera lookului peste functionalitate.
Asta e problema la aceste tastaturi sunt prea mici iar butoanele de săgeată au fost scoase și puse alandala.Vrei să dai scroll folosit tasta de săgeată trebuie să folosești tasta Fn.Generatie de tot rahatuloctavianstechtips scrie: ↑Joi Apr 13, 2023 1:30 pm E destul de trist si eu de curand a trebuit sa imi iau o tastatura tot pe Marvo am mers tot mecanica dar mi se pare naspa ca nu am gasit nimic care sa aibe toate tastele de care am eu nevoie mai toate tasturile de azi is 60% insemnand ca daca am nevoie si eu de o sageata cv trebuie sa dau fn la infinit si e trist ca in 2023 nu mai gasim cv util ca suntem luati de trendul de minimalism si alegera lookului peste functionalitate.
Ionut1510
- AlinGheaja
- Administrator
Mesaj de AlinGheaja »
asta e simpla. dinastea am destule
multimedia e baza !
Asta am avut o in copilarie! Simpla, asa imi place mie.
Și eu am văzut o tastatură așa identică la un vecin doar că culoarea era neagră și numai știu ce marcă era.
Era aruncată pe afară dar și lăsat în ploaie .
Era aruncată pe afară dar și lăsat în ploaie .
Ionut1510
Înapoi la “Laptop, PC, Componente, Periferice”
Mergi la
- RetroTech.RO
- ↳ Regulament
- ↳ Concursuri RetroTech.RO
- ↳ Donatii
- ↳ Noutati
- ↳ Fun
- ↳ Sugestii
- ↳ Parteneri
- ↳ Off topic