Despre generatia "mi-e lene"

Discutii care nu se incadreaza in nici o categorie
Avatar utilizator
AlinGheaja
Administrator
Mesaje: 1114
Membru din: Sâm Mai 28, 2022 7:13 pm
Contact:

Despre generatia "mi-e lene"

Mesaj de AlinGheaja »

Salutare tuturor

Ce am observat in ziua de azi ca ti se ofera sansa sa primesti ceva gratis (laptop,calculator,etc) cu o mica conditie care nu te costa nimic. Si intr-un final iti vine si tie randul ca aproape fiecare membru activ a primit cate ceva. Tot ce implica este sa fii activ pe comunitate. Bineinteles benefic si pentru comunitate si pentru utilizator. Intr-un final va deveni o sursa de informatii si ajutor pentru anumite probleme care le vei intampina pe viitor.
Dar observ tot mai des intra cate un utilizator,se inregistreaza se uita la conditile de participare si cam atat. De ce ? Pentru ca este lenea foarte mare pentru el. Majoritatea stau cu mana intinsa si asteapta sa primeasca fara sa dea ceva in schimb ce poate ajuta pe altcineva! Si intr-un mod foarte enervant. "Vreau si eu un laptop" sau "Imi trimiti si mie un laptop?"
Este super simplu in ziua de azi sa faci pe cineva fericit cu un mic gest. Ceva ce tu ai prin camara/debara/pivnita si nu te mai folosesti de el si consideri ca intr-o zi il arunci la tomberon. Dar cineva se va bucura de acel obiect de care tu doresti sa te scapi. Si incerc sa incurajez si observ ca sunt persoane care fac un lucru minunat pe forum. (activitate si donatii)
Si ma bucur enorm de mult pentru asta. Sper ca intr-o zi RetroTech.ro sa ajunga in punctul care mi-l doresc. cu greu dar probabil va fi.
Desi am incercat sa contactez anumite comunitati pentru parteneriat. Si mi-au raspuns ca da doresc sa ma ajute,si ca ceea ce fac eu este foarte frumos..
Apoi au inceput sa o intoarca, ca comunitatea are nevoie de alt soft(pentru forum) si alta gazduire,si ca poate sa imi ofere ei. Adica sa mut gazduirea la o persoana care nu o cunosc si nu stiu in care zi raman cu buza umflata si fara forum.
Eu ti-am cerut ajutorul la parteneri nu la cum sa imi fac eu pagina!
Si intr-un final nu au mai raspuns. Aceste persoane care "sau ajuns" si au uitat de unde au plecat. Nu am cerut nimanui de mancare. Am intrebat daca ma costa ceva pentru o reclama sau un link undeva pe comunitatea lor. Unii au zis ca nu costa nimic dar nu au mai raspuns. Altii nu au raspuns deloc.
Am incercat sa contactez un bloger mare din romania cu un mail de peste 1000 cuvinte( o poveste lunga ) cat ma costa la o reclama de cateva zile pentru ca are multi vizitatori zilnic si nu mi-a raspuns.(Poate pentru el sunt un paduche si nu isi pierde vremea).
In continuare incerc in fiecare luna sa scot din propriul meu buzunar (spre norocul meu sotia ma sustine,si i place mult ce fac) banuti sa mai promovez pe Adwords si TikTok. Zilele astea va incepe un parteneriat cu 2 comunitati (o comunitate este 100% da dar cealalta nu stiu inca).
Totusi pintre ele am primit cateva calculatoare (cam 10/20 bucati) HP Elite Tower ,ceva cu core 2 duo pe care le voi pregati cu Windows si ceva programe si le voi dona la persoane care nu au posibilitati.
Sa vedem unde mergem mai departe ! :D
Avatar utilizator
Ionut1510
Mesaje: 766
Membru din: Sâm Oct 15, 2022 2:54 pm
Localitate: Bacău
Contact:

Re: Despre generatia "mi-e lene"

Mesaj de Ionut1510 »

Foarte frumos Sper ca acele unități să ajungă la cei nevoiași care doresc din suflet să dețină și ei un calculator/laptop.Despre Activitatea utilizatorilor ei asta fac,se înregistrează,se uită și ei pe la forumuri și gata,ca și cum dau abandon.Eu nu înțeleg dacă tu nu ești în stare sa participi la un concurs,de ce te mai înregistrezi??Pe bune,ei așteaptă să stea cu mâna întinsă și să primească,lor asta le place
Ultima oară modificat Mar Ian 17, 2023 11:07 am de către Ionut1510, modificat 1 dată în total.
Ionut1510
Avatar utilizator
Comandorul
Contribuitor
Mesaje: 97
Membru din: Joi Ian 05, 2023 11:14 am

Re: Despre generatia "mi-e lene"

Mesaj de Comandorul »

Ai dreptate, totuși eu zic că ești pe drumul cel bun cu acest proiect. E bine că ști cum să "cerni" ca să spun așa, oamenii care urmăresc un interes personal de oamenii care asemenea ție, chiar vor să facă ceva bun, să ajute... Personal nu am mai fost implicat într-un proiect mai mare (referitor la acest aspect) totuși pe parcursul vieții, eu zic că am reușit să ajut și eu de câteva ori niște oameni ce aveau nevoie de ceva ce mie nu-mi mai trebuia și am preferat să fac cadou unele chestii unor oameni mai puțin norocoși în acel moment decât să le vând... am dăruit vreo trei telefoane foarte bune, un televizor, o combină muzicală, ceva mobilier... toate în stare foarte bună, puteam să le vând dar am preferat așa, e mai mare satisfacția când dăruiești ceva unui om aflat la nevoie decât când faci o afacere zic eu... Și aș mai menționa că și eu am fost ajutat de câteva ori în viață și a fost extraordinar, te simți minunat când vezi că mai există oameni cărora le pasă de semenii lor și vor să ajute dezinteresat.
Chiar m-am uitat și eu prin casă recent la ce aș putea dona pe site-ul acesta dar deocamdată din păcate nu am mare lucru, aș avea câte ceva dar de valoare mică și tehnologie cam depășită (două sloturi de 1GB RAM, un DVD RW, un monitor plat dar de 17 inch deci cam micuț și încă câteva chestii din astea minore ce nu prea merită menționate) Așa cum am mai spus, prin vară îmi schimb calculatorul și dacă rezolv până atunci cu copilul prietenului meu, îl pun aici și eu la donații... Am mai donat săptămâna trecută unei cunoștiințe o bicicletă în stare foarte bună...
Eu nu am cont pe facebook dar am văzut de la prietena mea că există pe acolo și pagini pentru donații, poate ar merge și o legătură pe acolo sau siteul promovat și acolo?
Avatar utilizator
AlinGheaja
Administrator
Mesaje: 1114
Membru din: Sâm Mai 28, 2022 7:13 pm
Contact:

Re: Despre generatia "mi-e lene"

Mesaj de AlinGheaja »

Multumesc. Oriunde se poate darui, un mic ajutor nu strica. Daca se poate de ce nu! Este liber pentru oricine doreste sa dea share sau sa publice link-ul. Oricine se poate inregistra pe pagina,nu exista restrictii. Multumesc frumos.
Avatar utilizator
AlinGheaja
Administrator
Mesaje: 1114
Membru din: Sâm Mai 28, 2022 7:13 pm
Contact:

Re: Despre generatia "mi-e lene"

Mesaj de AlinGheaja »

Mai nou primesc mesaje in privat sau de pe pagina contact.. "Mai aveti laptop-ul" ! Chiar nu se poate citi ce scrie pe forum ?! :|
Avatar utilizator
Ionut1510
Mesaje: 766
Membru din: Sâm Oct 15, 2022 2:54 pm
Localitate: Bacău
Contact:

Re: Despre generatia "mi-e lene"

Mesaj de Ionut1510 »

Chiar că acele persoane le este lene să se uite pe forum .Ei așteaptă laptop-uri de pomană
Ionut1510
alpitu21
Mesaje: 88
Membru din: Sâm Oct 15, 2022 10:52 pm

Re: Despre generatia "mi-e lene"

Mesaj de alpitu21 »

Cred la fel de mult ca toti ceilalti ca a intretine o comunitate mica poate deveni epuizant, mai ales făcând asa de multe donatii si concursuri direct din buzunarul tau si folosindu-ti timpul liber pentru a intretine aceasta comunitate, chiar e de apreciat mult de tot ce faci... Sincer acum ar trebui sa imi cer si eu scuze pentru inactivitate, desi intru aici uneori nu prea mai găsesc ce sa fac, mai rasfoiesc prin replici si mai răspund la unele.. nu prea mai găsesc ce sa fac asa de des :')
Raman si cu foarte multe mulțumiri de la acest forum si pentru ca m-a ajutat sa gasesc un prieten, pe Ionut1510 😘
Scrie răspuns

Parteneri

WwW.IceGame.Ro WWW.4EN3RGY.FORUMMO.COM NGZ.RO HITONE T84MNmQ.png QWOZd2 V cs-banner Comunitate VirtualStrike