Sugestii,modificari, idei si recomandari.

Astazi am observat ca a disparut Maneaua de pe site, offf…incepusem sa mi-o dau grav pe Cicalacacichicea si acum a disparut locul din care imi venea inspiratia, joking :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:
Good job !!:hugs::face_savoring_food:

:joy::joy::joy:

Acum 10-20 min a picat pagina din cauza la php 8.1. Se pare ca este instabila ultima versiune. Am facut downgrade la versiunea 7.4.
Totul a revenit la normal. Daca sunt probleme sau apar mesaje ciudate va rog poza si un mesaj privat.
:slight_smile:

Salutare
Partenerul nostru baxandrei a fost sters din footer pentru ca afecta si pagina noastra cu urmatorul mesaj:

Care apare lafel pe pagina lui.
Pana in prezent schimbul de link-uri este dezactivat.

Un nou regulament pentru transport
https://retrotech.ro/forum/viewtopic.php?p=2703#p2703

Super ce bine că nu sunt cu unitățile Desktop

E bine :wink:

Mie mi-ar placea ca lumea sa nu mai dea “quote” mesajului de deasupra. E foarte obositor si enervant. Inteleg sa o faci cand sunt mai multe mesaje intre tine si cel la care faci referire, dar cand ii raspunzi celui care a scris inaintea ta… chiar nu e nevoie sa-l citezi.

Forumul a fost actualizat la ultima versiune ce rezolva urmatoarele probleme(teoretic):

• postarea de emoji de pe terminale mobile acum este vizibila
  • versiunea php suportata la 8.2 (pagina se va incarca mult mai repede)
  • mici modificari la notificari

“Chat-ul” a fost actualizat si teoretic nu ar mai trebui sa fie probleme de deconectare.

Daca apar probleme va rog faceti o postare sau un email.

Ma gandeam la utilizatorii care au acces la continut privat sa primeasca si o adresa de mail “[email protected]” !
Ce ziceti ?

Ar fi ok

Asta cred ca este mai mult de natura administrativa, mai ales ca sectiunea este destinata unui personal mai restrans si are ca rol dezvoltarea de nou continut pe forum, sincer sa fiu in faza incipienta in care ne aflam simplul mesaj privat (PM) fiind suficient.
Cine mai face schimb de adrese email pe forumuri utilizand aceasta modalitate?
Pentru staff da este ok, o modalitate buna de contact cu utilizatorii dar iar zic pentru mine PM-ul este ceea ce trebuie.

Asta cu permisiuni de vizualizare a linkurilor, poze etc.. este la lasata la liber observ.
Putem implementa si o limitare, exemplu alte forumuri unde este necesar sa ai cont pentru a vizualiza,toolurile oferite de alti useri, links, poze etc…?

Avem functia respectiva daca cineva nu da reply la subiect sau like nu poate vedea continutul.
Daca doresti pot sa ma uit maine si revin cu detalii.

Eu spre exemplu pe telefon eram si am vazut ca pot vedea likuri postate, fara sa fiu logat.
De acolo imi venise ideea.

Este public forumul pentru indexare google. Asa cand cineva cauta un subiect ce este la noi atunci motoarele de cautare il vor afisa la rezultate. Restrictionarea Anumitor categorii sau postari … va avea un impact mare la indexare :confused:

Aaa, gata.
Sorry.
Ma gandeam ca e posibil, in genul forumului Softpedia, ca asta imi vine in minte ca cel mai bun exemplu.

Albulici a facut un nou banner pentru forum. In caz ca nu apare CTRL+F5 sau curatare istoric browser.
:smiley:

Bun era sa fie si calitativa imaginea :))

Deocamdata nu pot sa o postez decat la rezolutia asta. Dar pe viitor poate voi face ceva modificari la tema si atunci se va putea pune ceva mai mare si mai clar. In prezent este 1400x186.