Ar fi interesant (dacă se poate, bineînțeles) să se implementeze un sistem de notificări push pe forum (mă refer ca forumul să-ți poată trimite notificări prin browser) când există răspunsuri noi la subiecte în care ai discutat, când cineva reacționează/răspunde la un comentariu/o postare de-a ta, când primești un mesaj privat, mesaje importante de la admini/moderatori, etc… . Poate această funcție va reduce numărul de persoane care nu răspund la mesaje atunci când câștigă ceva la un concurs
(dacă vor face efortul minim de a permite notificările de la forum, bineînțeles)
Salut
Se poate. Chiar acum cateva zile ma uitam. O sa trec pe “to do list”
Multumesc
Implementat.
Astept verdictul
Sunt curios dacă merge ![]()
Posibil sa mai fie nevoie de putina munca la tema. Dar testam si vedem.
Am activat notificarile, da-mi un reply sa vedem daca merge ![]()
Nu merge ca am o problema cu un token.. mai trebuie sa mai sap. ![]()
Salutare.
Avem notificari web push. Se pot activa de sus la notificari.
Acum le-am activat din setările forumului la Notificări. E acolo un buton “Activează notificările push”, am apăsat pe el, m-a întrebat dacă permit forumului să-mi trimită notificări, am apăsat pe “Permite” și cam atât. Sunt curios dacă acum merg.
Acum le-am activat din setările forumului la Notificări. E acolo un buton “Activează notificările push”, am apăsat pe el, m-a întrebat dacă permit forumului să-mi trimită notificări, am apăsat pe “Permite” și cam atât. Sunt curios dacă acum merg.
Da merg. Ieri am testat. \m/
Pot confirma și eu