Sper sa câștig ca părinții mei nu vor sa imi cumpere calculator pentru a ma juca sau sa fac altceva.Vreau sa ma apuc de photo editor pentru a face bani sa imi iau altul
Tu ai sanse mai mari sa castigi laptopul Toshiba L750 daca citesti regulamentul si indeplinesti ce se cere daca esti activ.
Eu iti recomand sa participi. E chiar simplu.
Am o sugestie,ar trebui să alegi doar cei care sunt activi, mulți care au comentat la acest concurs/ donație ,au scris odată și apoi au ieșit.Sunt multe persoane care nu au laptop și chiar își doresc să aibă, până și eu sunt inclus dar cineva trebuie să câștige
cam prin 22/23 am scris la urmatorul “Sorin” care lafel nu a raspuns ! Cred ca pana la urma va pica donatia pentru ca sunt prea multi “mincinosi” si voi face concurs cum este la Toshiba.
Fiind ca am selectat 2 castigatori pentru acest laptop si nici unul nu a raspuns nici la postare si nici la mesaj pe forum, am sa inchid Donatia.
Maine va fi deschis un nou concurs pentru acest laptop (exact ca la concursul cu Toshiba) cine va fi ales la final si raspunde e al lui daca nu,urmatorul,etc.
Este fenomenal ca ti se ofera sansa sa primesti ceva gratis si nu imi pot explica de ce nu esti prezent !