(Inchis) Concurs Apple PowerPC G5 (pentru colectionari)

N-am avut niciodata Apple si vreau sa vad cum e. Cat despre cum am aflat de voi, sunt utilizator vechi.

Particip! Încă de pe la 13 ani am fost fascinat de produsele apple și chiar de atunci am început sa le colecționez, așadar si acest build îl voi adaugă la colecție, iar de retrotech am aflat de pe grupurile de facebook de, bineînțeles, retrotech.

Eu am aflat de voi după Facebook/ tik tok și pentru mine la început de colecționat calculatoare Apple ar însemna ceva că îmi completez un setup cu el și aș încerca să îl folosesc la capacitate maxima și să i fac ceva upgradeuri că am piese diverse pentru Apple pc-uri și aș face un PC retro pentru programe/ jocuri

Salut! Aș avea nevoie de acest calculator pentru simplul fapt că nu dețin unul la momentul actual, și mi-ar trebui în curând pentru că m-am înscris la un profil mate-info, pentru prezentări power point, proiecte si așa mai departe. De asemenea am și o imprimantă care stă nefolosită și nu o am la ce o conecta. Nu-s eu neapărat cu jocurile, dar nu ar strica un CS-GO seara:)). Mult succes în continuare, și sper să gâștig

NU ai ctiti cu atentie postarea !!! Mai citeste o data !

Astazi voi deschide concursul cu un calculator pentru colectionari !!
Un powerpc g5. Este in stare de functionare. Complet cu placa video, rami, hdd.
Voi posta curand si serial number pentru mai multe specificatii.
Are nevoie de o curatare completa si o reinstalare sistem de operare.
Este foarte greu si pana la finalul concursului va trebui sa il impachetez destul de bine sa nu fie surprize la transport.
Voi permite participarea la concurs pana in data de 31 august 2023, astfel vor putea participa mai multe persoane care il vor dori.

Particip!
Aș dori acest pc de la apple deoarece as vrea un spatiu retro la mine in camera, ca sa ma joc jocuri vechi
Am aflat de voi de pe tiktok de la Marius

Aș dori să particip la concurs, am aflat de concursul RetroTech de pe Facebook, prin Alin Gheaja, si daca as castiga unitatea as face teste cu diverse OS-uri. Multumesc

Țeapă nu merge doar mac os e pentru ea daca ar ajunge la tine nu ai ști ce să i faci

Exact mai degrabă poate să îl strice cu instalarea sistemelor.Crede-mă această unitate poate fi actualizată de la OS X Panther până la MacOS 10.6 Snow Leopard atât duce acest sistem

se poate pune si Linux/MorphOS sau alte siteme compatibile cu powerpc
chiar si ultima versiune de debian. sunt foarte multe distributii linux ce inca suporta powerpc. si vei avea softuri la zi.
doar ca e mai lent… :smiley:

Dar dacă îți asumi ca sistemul va merge mai încet, nu se poate pune și o versiune mai noua de 10.6?

Inca nu sa ales câștigatorul

Trebuia de ieri să se facă

Poate a uitat

O să se facă extragerea ori azi ori mâine etc.Oricum nu poate să stea în grija concursurilor.El mai are și alte treburi mai ales cu serviciul și familia.Vă rog să aveți un pic de răbdare :smiley:

Acum sa ales ! Si roata te-a ales pe tine ! Felicitari. Ai mesaj privat :stuck_out_tongue:

Rabdare mare cu expedierea la colet ca este greu si din aluminiu. Trebuie sa gasesc o cutie buna si sa impachetez bine altfel ajunge in bucati la destinatar..
Undeva pe marti pleaca toate coletele de la cele 3 concursuri.

Trebuie o cutie mare cât și multă folie cu bule

Astăzi a plecat coletul prin fan Courier!
Acesta a fost ultimul colet expediat cu km suplimentari!!!
Costul a fost foarte mare.

Cred ca este ok sa aducem in discutie si politica de livrare.
Stim ca este o pasiune pentru toti, dat fiind si faptul ca se organizeaza aceste giveaway-uri, castigatorul sa suporte costul de livrare, asta ca si conditie in competitiile viitoare.
Asta cu km suplimentari este iar o magarie si o politica a companiei de livrare, ca nu ofera un tarif exact cum trebuie pentru un astfel de serviciu si se schimba asa dupa cum bate vantul in km suplimentari.
Exemplu fan courier, unde am dat comanda de niste bocanci, de a trebuit sa ma deplasez eu catre hub-ul de destinatie, ca refuzau sa il livreze catre locatia mea fix din pricina unei asemenea gaselnite.