Giveaway pachet retro

Salutare tuturor!

Continuăm tradiția giveaway-urilor pe RetroTech.RO! :heart:

De această dată punem la bătaie un singur pachet, care va merge către un singur câștigător. Dacă îți plac consolele retro, hardware-ul vechi și electronicele cu poveste, acest concurs este pentru tine!

:trophy: PREMIUL

Un singur câștigător va primi întregul pachet:
:video_game: 3 console retro (netestate)
:video_game: 3 casete/jocuri
:video_game: 4 controlere + accesorii (netestate)
:camera_with_flash: 2 aparate foto vechi
:desktop_computer: Placă de bază ASRock N68-GS4 FX + Procesor AMD FX-6300 Six-Core (netestate)

:wrench: STARE ȘI OBSERVAȚII
Majoritatea produselor sunt netestate, motiv pentru care se oferă ca atare.
Unele pot funcționa perfect, altele pot necesita reparații, curățare sau restaurare.
Giveaway-ul este dedicat pasionaților de tehnologie retro, colecționarilor și celor cărora le place să readucă la viață echipamente vechi.
Premiul se oferă exact ca în fotografii, fără garanție.

:date: PERIOADA CONCURSULUI
:pushpin: Înscrierile sunt deschise începând de astăzi și se încheie la 23 august 2026.
:tada: Extragerea câștigătorului va avea loc pe 23 august 2026, folosind o metodă aleatorie dintre participanții care îndeplinesc toate cerințele.

:loudspeaker: CERINȚE PENTRU PARTICIPARE

1. Spune-ne ce ai face cu acest pachet dacă l-ai câștiga.

2. Distribuie acest giveaway pe o rețea de socializare și atașează o dovadă în comentariu.
    Distribuirea ne ajută să creștem comunitatea RetroTech și să organizăm cât mai multe giveaway-uri în viitor.

3. Prezintă-ne cea mai interesantă piesă retro pe care o deții.
    Poate fi o consolă, un calculator, o placă video, un procesor, un joc, o revistă, un aparat foto sau orice alt obiect retro. Atașează și una sau mai multe fotografii.

Participările detaliate și interesante vor fi evidențiate în comunitate și îi pot inspira și pe ceilalți membri.

:package: LIVRARE
Transportul este gratuit, prin easybox (acolo unde este disponibil).

:camera_with_flash: POZE
https://imgur.com/a/aI7M5Qz

:four_leaf_clover: Mult succes tuturor!

Vă mulțumesc că faceți parte din comunitatea RetroTech.RO și că susțineți pasiunea pentru tehnologia retro. Fiecare distribuire și fiecare participare ne ajută să organizăm și mai multe giveaway-uri în viitor.

Ne revedem pe 23 august pentru desemnarea câștigătorului! :heart:

Salut, imi place atitudinea lui Alin, o apreciez.
Eu duc pe umeri o istorie lunga in domeniul IT-hardware, am activat in domeniu inca din anii '70, primul meu contact cu tehnica de calcul a fost cu sistemele Iris-50 si Felix C-256. Nu dezvolt aici, nu cadreaza cu subiectul. Probabil sunt usor nostalgic, mi-a trezit amintiri.
Nu voi concura, e ceva pentru cei tineri si pasionati.
Bafta tuturor!

L.E.
Am incercat sa dau “like”, click pe inima, nu reusesc, nu am timp acum sa caut cauza.

Salutari! Particip la fiecare giveaway pana castig si eu macar unu :))

Sincer, voi incerca pe cat pot de mult sa le restaurez. Sa nu credeti ca vor sta in vitrina, le voi folosi asa cum au fost ele gandite sa fie folosite, inclusiv camerele alea care chiar par sa fie in stare deosebita!

1. Distribuie acest giveaway pe o rețea de socializare și atașează o dovadă în comentariu.

Zis si facut, ca intotdeauna - https://vm.tiktok.com/ZN8ecXdrB/

1. Prezintă-ne cea mai interesantă piesă retro pe care o deții.
    Poate fi o consolă, un calculator, o placă video, un procesor, un joc, o revistă, un aparat foto sau orice alt obiect retro. Atașează și una sau mai multe fotografii.

Cred ca toata lumea de pe forum stie deja ca cea mai interesanta piesa retro pe care o am este calculatorul ala alb facut din bucati :)) Ce sa va zic despre el.. Un Intel Celeron D amarat, 2x512 mb ram DDR400 si un MSI MX4000 T-128 primit de la domnul Alin care inca isi face treaba in jocuri retro :wink:

Va las niste poze de actualitate cu el:

Succes si celorlalti participanti :smiley:

Salut

daca as castiga acest pachet m as juca jocurile nostalgice pana cand m ar da afara din casa facture la curent , sunt cel mai ars dupa camerele vechi

1. Distribuie acest giveaway pe o rețea de socializare și atașează o dovadă în comentariu.
    https://www.tiktok.com/@needhelpimabouttodie/photo/7669053235822415126?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7633511855323809302

2. Prezintă-ne cea mai interesantă piesă retro pe care o deții.

detin un ps1 ps2 si o copie de ps1 doom

Ofer poze

Vai dar cum sa nu ma pun si eu la alt concurs din sufletelul lui Alin :slight_smile:

Doresc enorm de tare sa ma folosesc de placa de baza cu procesorul FX.Atat si atat de mult aveam dorinta asta sa am un calculator AL MEU dar nu aveam de unde. De 2 ani incoace am un GTX 1060 primit care aduna praful.

Consolele bootleg sunt un plus pentru ca cel mai des ma joc jocuri de pe NES.
Tin minte, atunci cand eram mic, cum tata era atat de bucuros ca mi-a cumparat ceva consola cu Ben 10 :)).
Doamne, de fiecare data cand ajungeam de la gradinita ma jucam Duck Hunt cu sor-mea. Good times.
La un moment dat se stricase da avea ceva pistol smecher si toti prietenii mei se jucau cu el.

Deci da, daca as castiga EU copilul din mine ar fi vindecat si viata ar fi roz si curcubee ca am ceva peste un I3 de laptop.

2.https://www.tiktok.com/@revbow/photo/7671310926276037910

1. Am ceva chestii de care ma mandresc.
    Un pentium furat de la liceu, un PC cu Sempron din 2004, un Mac Mini 2006 cadou de la amanta (Alin Gheja), Wii, etc.Astea mai mult in timp sau pentru ca nu am avut o optiune mai buna.In general mereu am folosit lucruri mai vechi spre retro. ideea asta de telefon, haine si carti cumparate noi e ca un lux pentru mine.

Dar cel mai mult ma mandresc cu un calculator stiintific sovietic:
https://imgur.com/a/BuUSfD9
Asa a venit de la bunica mea si mereu il aduc cu mine daca vreau sa o fac pe inginerul la facultate.

Placa si procesorul imi fac cu ochiul, le-as pune intru-un server cu carcasa de lemn facuta de mine. Consolele alea cred ca sunt joc pe televizor asa le zicea in anii 90 am si eu una dar nu stiu daca mai merge cu siguranta controlerele nu merg dar am multe casete, le-as lua si le-as juca pe toate

Distribuirea ne ajută să creștem comunitatea RetroTech și să organizăm cât mai multe giveaway-uri în viitor.
  1. Prezintă-ne cea mai interesantă piesă retro pe care o deții.

Am multe obiecte retro de fapt am numai obiecte retro, de toate felurile, cum la giveawayul anterior am prezentst pc ul meu atholon 64 , acum prezint doar thinkpadul t43 castigat acolo.

Salut,particip și eu la acest giveaway.

1. Daca as castiga acest pachet probabil ca mi-as face un pc cu acea placa de baza si acel procesor,camerele arata chiar foarte bine(chiar si obiectivele arata bine nu doar carcasa)si sunt sigur ca le voi face functionale(asta daca nu functioneaza deja),consolele probabil sunt putin mai batrane ca mine,dar va fi o provocare ptr mine sa le restaurez.
  2. Sigur , TikTok - Make Your Day
  3. Consider că cea mai interesantă piesă retro pe care o dețin la momentul actual,este ps2-ul câștigat la unul din giveaway-urile anterioare,am fost extrem de fericit pe moment(m-am jucat mult pe el în primele 2-3 săptămâni =)) ),dar lipsa timpului nu prea mi-a mai permis să mă bucur la maxim de el,i-am cumpărat carduri de 8 mb și un controller original,3 jocuri și am mai primit unul de la un prieten pe care nu l-am testat.(gta san andreas,fifa 06,call of duty 3 si nfs mw.Am atașat și 2 poze cu el.Sper sa pot sa-l folosesc mai des căci mi se pare o consolă genială.

Succes tuturor!