Salut.
Vin cu o mica recomandare, nu stiu daca va este pe plac sau nu, anume construirea unui topic, unde vom centraliza intr-un singur loc chestiile relevante legate de jocuri, link-uri legitime catre principalele platforme existente sau catre magazine virtuale unde se desfasoara o anume campanie gratuita sau nu.
Las aici o mica lista a principalelor platforme prezente pe piata:
Note:
Click pe fiecare cuvant si veti fi redirectionat catre pagina oficiala a magazinului sau platformei, cu toate ca nu este vizibil, va puteti da seama ca este adaugat un link pe un anume cuvant atunci cand cursorul mouse-ului se transforma din sageata intr-o manuta, ca si aici
Sigur, deja i-am adus la cunostinta acest lucru printr-un PM in locul in care ne-am “auzit” prima oara.
Mie sincer mi se par un mic dezorganizate lucrurile, fiind de parere ca este mai ok sa ai o sursa de unde poti lua si interesa de chestiile relevante la momentul ala, topicurile separate fiind pentru probleme de diferite tipuri( instalare, configuare, incompatibilitati etc..)
Hehe, multumim sa fie pentru cine se poate bucura de o placa video de Doamne ajuta sau de o grafica buna integrata in procesor.
De era de World of Tanks ma loveai bine ca sunt impatimit, dar is limitat de SFF din cauza dimensiunilor ce nu imi permit instalarea unei grafici video dedicate si nici procesorul nu incepe sa ma mai ajute.
Pentru nimic.
Ce gasesc si pe unde gasesc las aici linkuri.
Sunt si site-uri mai obsucre putin, de care multi nici nu au auzit dar la urma urmei le iei si nu le dai.
Nu ma astept sa tina mult Epic fata de Steam dar cat va rezista, sa se bucure de jocuri fiecare.
Cauta de curiozitate sa vezi cu cat se vinde un cont Epic pe platformele de vanzare si aici vorbim de jocuri gratis ce intra in giveaway-uri.
Eu le cam am pe toate de cand a aparut platforma, deci practic sunt milionar in euro.