Salvat in ultim moment dintr-un centru de reciclari haurifere/haluminoase incerc sa-l convertesc in ceva folositor mie. Primit fara hdd si ram, sursa originala defecta. Am inlocuit sursa cu una ok Delta dps300, montat 2 placute ddr3 si un ssd de 128gb pe care am instalat de proba un win2003 server. Din pacate nu am reusit sa gasesc drivere pentru placa de captura video/audio dedicata acestui editor de imagine/sunet. Din ce-am gasit pe net tot sistemul folosea o distributie de linux care era instala pe fostul hdd (lipsa). Il evaluez asa cum este @400 lei cu tot ce se vede in el, mai interesanta-mi pare carcasa care se poate integra bine intr-un sistem audio hi-fi. La schimb sunt dispus sa-l dau pe 32gb ram ddr4 minim pc2400t (pot fi si cu ecc UNregistered) in kit de 2x16 sau 4x8gb/placuta pc-ul pe care vor fi instalate fiind cu procesor e3 v6 accepta si ecc NONregistered, UNbuffered.Cu alte componete nu ma ajuta la schimb, ramane doar varianta ca$$, ridicare PREFERABIL sa fie PERSONALA din Sibiu. Trimit si prin servicii de curierat doar cu plata integrala in avans, riscul de-a fii deteriorat din cauza unor imbecili angajati la firmele de curierat fiind preluat EXCLUSIV de cumparator. In jurul Sibiului pe o raza de cca 50 km pot livra personal. Mai multe detalii la tel 0745-618-312.
Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
Administrator
Salut
Nu am vazut in viata mea asa ceva.. dar arata superb! iti doresc succes la vanzare :D
Counter strike 1.6 server: cs.retrotech.ro
Jocuri retro in browser: https://toons.ro/
Scrie răspuns