Salut! Acum ceva vreme am mai adaugat la colectia mea niste tastaturi retro, iar astazi m-am decis sa va arat si voua colectia mea, care inca se afla in crestere :D
Bonus, am decis sa va arat si 2 mouse-uri pe care le am la colectie :) Enjoy!

Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

Principala tastatura pe care o folosesc la calculatorul meu retro, insa, este acel Logitech Cordless Desktop Pro Wireless :D Este absolut superba, ergonomia chiar ajuta :) Mai jos va las o poza cu setup-ul meu.

Imagine

Edit: Stiu ca pozele nu sunt in ordine, si nu inteleg de ce nu mi le-a pus. De asemenea, scuzati faptul ca unele tastaturi sunt prafuite, nu am avut deloc timp sa le curat in ultima perioada.. :(
Imagine
Administrator
Administrator
Foarte frumos. Sa gasesti cat mai multe !
imi place aia de la logitech curbata.
Counter strike 1.6 server: cs.retrotech.ro
Jocuri retro in browser: https://toons.ro/
Foarte faine, felicitări! Nu pot spune că sunt colecționar de tastaturi, dar am și eu vreo câteva. Majoritatea sunt din mileniul ăsta, adică au mufă USB sau PS/2, dar am pe undeva și prima mea tastatură, din 1996, cu mufă DIN (5 pini). O s-o caut și pun poze cu ea zilele astea.
Dintre toate, preferata mea este Logitech LX710, pe care o am din 2013 și e folosită zilnic. Mi-a plăcut atât de mult, încât am mai luat una de pe Vinted acum câteva luni, ca să am una la serviciu și una acasă. :)
AlinGheaja scrie: Sâm Mai 02, 2026 10:37 pm Foarte frumos. Sa gasesti cat mai multe !
imi place aia de la logitech curbata.
Multumesc frumos! Doamne ajuta! Ma bucur ca va place :D Eu trec saptamanal la vechituri si găsesc multe tastaturi, dar care fie nu au "stick-ul" usb ptr wireless, fie nu au anumite taste, fie sunt intr-o conditie precara sau fie sunt foarte scumpe :( Am gasit un Logitech Cordless Wave la 50 lei, dar fara receiver-ul IR.. Si am zis ca nu se merita. Superba tastatura, pacat de ea. Gasisem si un baiat pe vinted de dadea 2 la 45 lei cu tot cu senzor, dar n-am mai luat. Ma gandesc pe viitor, cand fac si eu rost de niste banuti. :D Colectia continua!!
Imagine
Cojocel scrie: Sâm Mai 02, 2026 10:40 pm Foarte faine, felicitări! Nu pot spune că sunt colecționar de tastaturi, dar am și eu vreo câteva. Majoritatea sunt din mileniul ăsta, adică au mufă USB sau PS/2, dar am pe undeva și prima mea tastatură, din 1996, cu mufă DIN (5 pini). O s-o caut și pun poze cu ea zilele astea.
Dintre toate, preferata mea este Logitech LX710, pe care o am din 2013 și e folosită zilnic. Mi-a plăcut atât de mult, încât am mai luat una de pe Vinted acum câteva luni, ca să am una la serviciu și una acasă. :)
Multumesc frumos! De obicei, nu iti dai seama ca esti colecționar decat atunci când ajungi sa iti placa ceva mai mult decat trebuie si incepi sa tot aduci acasa obiecte din aceeasi categorie :)) ( Mi s-a intamplat, ma intreaba mama ce tot fac cu atatea tastaturi =)) ). Asteptam sa ne prezinti si colectia ta de tastaturi, chiar m-ai făcut curios, cel putin pe mine :D Legat de tastatura ta preferata, am cautat-o pe net si chiar arata bine de tot. E superba si mai e si practică. Logitech 4 Life, vorba aia :D Doamne ajuta sa ne bucuram toti de ceea ce avem deja :) \m/
Imagine
Scrie răspuns