Concurs HP Compaq 6715s (retro)

Diferite concursuri cu diferite premii organizate de RetroTech.RO sau membrii ai comunitatii
AlinGheaja
Administrator

Concurs HP Compaq 6715s (retro)

Mesaj de AlinGheaja »

Salutare

Daca tot ati cerut ceva retro, avem un laptop retro HP Compaq 6715s care doreste sa isi gaseasca un stapan ! ^:)^
Un laptop care nu ocupa mult loc pe birou si care este foarte usor, perfect pentru jocurile retro.

Imagine

Specificatii:
Sistem operare: Windows XP (Se poate instala si Windows Vista sau Windows 98)
CPU: AMD Sempron 3000+
Rami: 1 GB
HDD: 80 GB

Stare:
Perfecta de functionare dar si estetic ! Impecabil la varsta care o are !
Procesorul se poate schimba cu un ceva mai performant, AMD Turion sau Athlon.

Probleme:
Bateria + bateria de bios necesita inlocuire.

Reguli participare:
1. Ce sistem de operare consideri ca ar fi potrivit pe HP Compaq dintre XP,Vista,98 ?

2. Ce obiect Retro ai colectionat recent ?

3. Esti fan Fifa 97 pe Toons.ro ? (Daca nu, atunci care este jocul tau favorit de pe toons.ro ?)

4. Un share la acest concurs pe o retea de socializare (suficient pe una din platforme: facebook,tiktok,instagram,etc, te rugam sa postezi o dovada sau link)

Fiti creativi la raspunsuri ! Raspunsurile scurte sau nesemnificative vor fi sterse si ignorate !

Perioada concurs: 11 mai 2025 - 15 iunie 2025
Oricine poate participa !
Daca numarul de participanti este prea mic atunci va fi prelungit.
La final va fi ales un castigator prin https://wheelofnames.com/
Daca castigatorul nu raspunde in termen de 7 zile la mesaj atunci va fi ales un nou castigator.

Va doresc succes :-bd

Poze:
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Counter strike 1.6 server: cs.retrotech.ro
Jocuri retro in browser: https://toons.ro/
alexuzutu2004

Re: Concurs HP Compaq 6715s (retro)

Mesaj de alexuzutu2004 »

1.Pe acel laptop aș pune un Windows Vista Basic sa îl aduc la starea de fabrică
2.Recent în colecția mea sa adăugat un 4770hd de xfx o placa video impecabilă cu design tare
3.Nu am încercat fifa 97 pe toons.ro dar o să îl încerc.
4.https://www.facebook.com/share/p/18wFQuL3JB/
Spor la concurenți.
Windows7power

Mesaj de Windows7power »

SALUT!
1. Ce sistem de operare consideri ca ar fi potrivit pe HP Compaq dintre XP,Vista,98 ?

Pai.. eu a-și lăsa windows XP deoarece eu am copilărit cu el de când aveam 3 ani so o sunam pe nasimea pe Skype :-bd

Aicea e bomba rău ce am pescuit, calculator cu un AMD K6/2 de 500MHZ si cred ca 512 mb ram daca nu ma înșel :-bd

3. Esti fan Fifa 97 Toons.ro ?
Toons.ro sunt fan dar Fifa 97 nu l-am jucat ca nu sunt fan fotbal :)

4. Si acilea este dovada ca am facut pana si un video pe tictock pe Windows98se.retrotech.ro
https://vm.tiktok.com/ZNdMSCxTy/
Retrotech te respect !
Imagine
Andrei

Mesaj de Andrei »

Salut.
1.eu a-și prefera Windows Xp
2.In colecția mea am adăugat o placa pe soket 7
3.sincer sa fiu m-am jucat de maxim 20 de ori FIFA 97
4 https://vm.tiktok.com/ZNdMDujns/
lifev5

Mesaj de lifev5 »

Salut! Particip si eu , once again :)

-Windows XP clar. E mult mai stabil fata de Vista , consuma mai putine resurse si e foarte customizabil. Deci , practic poti sa ai Windows XP cu skin de Windows Vista.

-Nu am mai colectionat recent , dar acum cateva luni am cumparat niste CD-RW si DVD-RW pentru calculatorul meu retro. Trebuie sa fac rost de o unitate pe IDE sa pot sa le sterg si sa bag filme :))

-Nu prea imi place fotbalul dar FIFA 97 e un joc retro chiar misto. :)

4. Un share la acest concurs pe o retea de socializare

https://vm.tiktok.com/ZNdMD4KfE/ :)

Succes si celorlalti participanti la acest giveaway! ✌️🤝
Imagine
Dexter

Mesaj de Dexter »

Cum sa nu ma ia cu tremurat de la unghii pana-n maduva cand vad laptop-uri retro la inaintare ? :D :x :ymblushing:

Consider ca VISTA ar fi ok pentru generatia aceea, however stim cu totii ca 7-le a reparat din problemele lui Longhorn. Acuma nah... de amoru artei, ar merge incercata totusi o Vista.

Mi-am cumparat 3 mausuri optice cu mufa PS/2.
Inainte de astea am mai pus mana pe cateva diskete BASF.

FIFA 97 nu ma atrage neaparat, sper sa nu supere raspunsul meu, dar imi place la nebunie DANGEROUS DAVE. In continuare ma bucur sa descopar in fiecare saptamana ceva frumos si nou si teardropping. Inca astept PoD.

4. Un share la acest concurs pe o retea de socializare (suficient pe una din platforme: facebook,tiktok,instagram,etc, te rugam sa postezi o dovada sau link)
Revin in EDIT cu o alta poza de whatsapp, caut sa includ si grupul colegilor de munca, nu le pot da share acuma ca sunt in timpul programului si ma iau astia la ochi ;))

Salut initiativa !

LE:
Revenit cu share, dat pe wap la colegi:

Imagine

Imagine
Ultima oară modificat Joi Mai 15, 2025 3:45 pm de către Dexter, modificat 1 dată în total.
3dfx & Aureal
Mandru c-am crescut alaturi de pionieri.
AlexGaming15

Mesaj de AlexGaming15 »

Salut,un nou concurs cu un laptop retro,de cand asteptam unul!O sa Particip si eu!
Eu consider ca sistemul de operare potrivit pentru laptop-ul hp compaq ar fi windows vista (sau Windows 7 daca l-ar duce),pentru a il duce din nou la viata cu jocuri retro.

Obiectul retro pe care l-am colectionat recent este un Samsung Galaxy S3 mini (GT-i8190n)functional.

Nu,eu nu sunt fan football sau fifa,deci nu sunt fan Fifa 97 de pe Toons.ro.Jocul meu favorit este Bash the computer,acest joc l am jucat in copilarie.

Ultima oară modificat Mie Mai 14, 2025 10:11 am de către AlexGaming15, modificat 1 dată în total.
My passion is retro
Illegal

Mesaj de Illegal »

Xp sincer ar fii tare bun pentru el
Un workstation mai vechi
3. Esti fan Fifa 97 pe Toons.ro ? (Daca nu, atunci care este jocul tau favorit de pe toons.ro ?) da imi place mult jocul si sunt fan fifa in general

4. Un share la acest concurs pe o retea de socializare (suficient pe una din platforme: facebook,tiktok,instagram,etc, te rugam sa postezi o dovada sau link)https://www.facebook.com/share/161kx4Yi ... tid=wwXIfr
Aryan

Mesaj de Aryan »

1. Ce sistem de operare consideri ca ar fi potrivit pe HP Compaq dintre XP, Vista, 98?

Funcțional și astetic (gen corporatist transpirat din anii 2000 și ceva în costum de poliester care acum face rant schizofrenic pe Reddit): XP cu Office și compilatoare crăcănate.Ar fi perfect și pentru Mednafen.
Cândva și Red Hat sau SUSE mai vechi.

2. Ce obiect Retro ai colecționat recent ?

Un Radeon 9250 no name răcit pasiv de 128 de mega. Se mai încinge uneori când Snake e prea solid în Metal Gear Solid.

3. Esti fan Fifa 97 pe Toons.ro? (Daca nu, atunci care este jocul tau favorit de pe toons.ro?)
Nu, nu prea am avut interes vreodată pentru jocurile FIFA, dar dacă e sa aleg un joc de pe Toons.ro ar fi Blood.

4.Linkul respectiv:

Respect!
nenea33

Mesaj de nenea33 »

Windows xp ar fi cel mai potrivit cu procesorul sempron

Sunt 2 obiecte obiecte retro pentru ca le-am primit recent in lot:O placa video EAX1550 si un tv tuner de la ceva firma pinnacle donatie de la un prieten ce nu mai avea ce face cu ele

3. Esti fan Fifa 97 pe Toons.ro ? (Daca nu, atunci care este jocul tau favorit de pe toons.ro ?)
Jocul meu favorit de pe toons.ro este test drive unlimited si The Need For Speed

Scrie răspuns

Parteneri

WwW.IceGame.Ro WWW.4EN3RGY.FORUMMO.COM NGZ.RO HITONE QWOZd2 V cs-banner Comunitate VirtualStrike Buzzd Chat Diliul cu Citate WarGods Community Servers