Ad blocker detectat: Site-ul nostru web este posibil prin afișarea de reclame online vizitatorilor noștri. Vă rugăm să luați în considerare să ne sprijiniți dezactivând dispozitivul de blocare a reclamelor pe site-ul nostru.
Joc Mafia Definitive Edition
Diferite concursuri cu diferite premii organizate de RetroTech.RO sau membrii ai comunitatii
- AlinGheaja
- Administrator
Joc Mafia Definitive Edition
Mesaj de AlinGheaja »
Incepand de azi 21 Dec 2024 voi oferi la concurs 3 licente Mafia Definitive Edition pentru PC
Va fi o perioada scurta de participare. In data de 28 Dec 2024 voi alege 3 castigatori. Codurile de activare se vor trimite prin mesaje private. Dupa primire si activare castigatorul este rugat sa revina la postare cu un mesaj de confirmare ca totul a fost ok.
Reguli participare:
1. Ai mai jucat vre-un joc Mafia ?
2. Daca da, care este favoritul tau ?
3. Pe ce configuratie il vei juca ?
Fiti creativi la raspunsuri ! Raspunsurile scurte sau nesemnificative vor fi sterse si ignorate !
Fara conturi multiple ! Fiti corecti fata de ceilalti va rog !
Perioada concurs: 21 Decembrie 2024 - 28 Decembrie 2024!
Daca numarul de participanti este prea mic atunci va fi prelungit.
La final va fi ales un castigator prin https://wheelofnames.com/
Counter strike 1.6 server: cs.retrotech.ro
Jocuri retro in browser: https://toons.ro/
Jocuri retro in browser: https://toons.ro/
Re: Joc Mafia Definitive Edition
1.Ai mai jucat vreun joc Mafia ?
Din păcate nu, deoarece nu am mai avut un pc de muuulti ani, dar daca il câstig si reușesc sa imi cumpăr un pc, as fi încântat sa încerc acest joc.
2.Daca da, care este favoritul tau ?
După cum am spus, din păcate n-am avut ocazia sa joc acest titlu.
3.Pe ce configuratie il vei juca ?
Am pus ochii pe un pc cu gtx 1660 super si i5 8400, așadar, daca reusesc să strâng ceva bani de revelion si sa mai pun din bursa de merit, as juca pe specificațiile mai sus menționate, pc-ul are 16gb ram ddr4, 1tb hdd si 256gb ssd.
Succes tuturor!
Din păcate nu, deoarece nu am mai avut un pc de muuulti ani, dar daca il câstig si reușesc sa imi cumpăr un pc, as fi încântat sa încerc acest joc.
2.Daca da, care este favoritul tau ?
După cum am spus, din păcate n-am avut ocazia sa joc acest titlu.
3.Pe ce configuratie il vei juca ?
Am pus ochii pe un pc cu gtx 1660 super si i5 8400, așadar, daca reusesc să strâng ceva bani de revelion si sa mai pun din bursa de merit, as juca pe specificațiile mai sus menționate, pc-ul are 16gb ram ddr4, 1tb hdd si 256gb ssd.
Succes tuturor!
-
Re: Joc Mafia Definitive Edition
Mesaj de RenaultKerax »
1. Până în acest moment nu am jucat nici un joc din seria Mafia.
2. Cu toate că nu am jucat până acum, chiar și Mafia Definitive Edition mă atrage având în vedere imaginile de pe Google și videoclipurile de pe YT, rămâne de văzut dacă o să câștig unul dintre cele 3 jocuri pentru a mă bucura de el.
3. Îl voi juca pe configurația pe care am luat-o recent, un Ryzen 5 5600, 32GB RAM DDR4, RTX 4060 și 1TB SSD, eu zic că o să pot juca cu toate pe ultra ca să mă bucur de toate la maxim!
Crăciun fericit!
2. Cu toate că nu am jucat până acum, chiar și Mafia Definitive Edition mă atrage având în vedere imaginile de pe Google și videoclipurile de pe YT, rămâne de văzut dacă o să câștig unul dintre cele 3 jocuri pentru a mă bucura de el.
3. Îl voi juca pe configurația pe care am luat-o recent, un Ryzen 5 5600, 32GB RAM DDR4, RTX 4060 și 1TB SSD, eu zic că o să pot juca cu toate pe ultra ca să mă bucur de toate la maxim!
Crăciun fericit!
Înapoi la “Concursuri RetroTech.RO”
Mergi la
- RetroTech.RO
- ↳ Regulament
- ↳ Concursuri RetroTech.RO
- ↳ Donatii
- ↳ Noutati
- ↳ Fun
- ↳ Sugestii
- ↳ Parteneri
- ↳ Off topic