Pagina 1 din 1

Thorium un browser bazat pe Chromium 122 pentru Windows 7

Scris: Dum Aug 25, 2024 10:12 pm
de octavianstechtips
Salutare, de curand mi-a venit ideea de a pune windows 7 pe laptopul meu vechi HP for nostalgia sakes, si in cautarea unui browser mai "modern" am gasit acest browser open source numit Thorium la mai multe recomandari de pe youtube.
https://ibb.co/HtJfTjF
Asa cum se poate vedea Browserul arata destul de mult cu chrome 109 care este ultimul build compatibil de la google dar defat este bazat pe Chromium 122. Daca dau un search pe what is my browser acesta spune ca este chrome 122 pentru windows 10.
https://ibb.co/61brpKF
Aici aveti si dovada. Browserul nu este nimic wow are niste functii experimentale pe care nu le-am testat, vine cu ublock origin out of the box. Ce sa zic e Chromium cv mai modern decat cel oficial :)) .

Re: Thorium un browser bazat pe Chromium 122 pentru Windows 7

Scris: Lun Aug 26, 2024 4:49 pm
de Morphinus
De joaca merge.
Il testasem si eu cand a aparut, intr-adevar era rapid dar dupa a l-am lasat in favoarea lui Brave.
Bonus ca adolescentul ce a fost creatorul sau, a avut un pic de suferit la capitolul incredere si imaginea browserului a fost afectata, din cauza mai multor chestii, cireasa de pe tort pe langa modificarile ce le a adus, fiind faptul ca inclusese anumite imagini NSFW, in anumite locatii din browser.
Sunt mai multe videocplipuri ca acesta despre "scandalul" Thorium, daca este sa sapati un pic printre avalansa de junks data de Youtube.