Starcraft 2 free to play.

Ce ne place cel mai mult..
TheKalu

Starcraft 2 free to play.

Mesaj de TheKalu »

Imagine

Pentru fanii starcraft jocul este gratuit, poate ca multi dintre voi stiti dar mai sunt si persoane care nu au habar de treaba asta.Este un joc de strategie foarte misto, al doilea dupa wacraft parerea mea.

Aveti 3 rase

- Protoss

Unitati protoss:
Imagine

- Zerg

Unitati zerg:
Imagine

- Terran

Unitati terran:
Imagine

Imagine
AlinGheaja
Administrator

Re: Starcraft 2 free to play.

Mesaj de AlinGheaja »

Jucam Starcraft 1 cand aveam pentium 2.. Nu prea am inteles jocul dar m-am tot jucat pana cand l-am terminat.
Tin minte cand a aparut Starcraft 2 ca trebuia cumparat si fostul meu sef meu a fost primul care la luat si mi-a cerut sa il instalez sa se joace dar nu am fost atras.
Cam de o saptamana am inceput sa ma joc si eu si sunt cam la a 3-a misiune. Pana in prezent este frumos! :D
Counter strike 1.6 server: cs.retrotech.ro
Jocuri retro in browser: https://toons.ro/
TheKalu

Mesaj de TheKalu »

RetroTech scrie: Mie Sep 07, 2022 9:12 pm Jucam Starcraft 1 cand aveam pentium 2.. Nu prea am inteles jocul dar m-am tot jucat pana cand l-am terminat.
Tin minte cand a aparut Starcraft 2 ca trebuia cumparat si fostul meu sef meu a fost primul care la luat si mi-a cerut sa il instalez sa se joace dar nu am fost atras.
Cam de o saptamana am inceput sa ma joc si eu si sunt cam la a 3-a misiune. Pana in prezent este frumos! :D
Incearca si warcraft 3, o minunatie...eu m-am jucat un pic cu editorul si este misto rau ca poti face harti si daca stii putin scripting e de belea.
AlinGheaja
Administrator

Mesaj de AlinGheaja »

Cybernoob scrie: Mie Sep 07, 2022 10:07 pm
RetroTech scrie: Mie Sep 07, 2022 9:12 pm Jucam Starcraft 1 cand aveam pentium 2.. Nu prea am inteles jocul dar m-am tot jucat pana cand l-am terminat.
Incearca si warcraft 3, o minunatie...eu m-am jucat un pic cu editorul si este misto rau ca poti face harti si daca stii putin scripting e de belea.
Si de warcraft 3 sunt tentat ! aveam un coleg de clasa ce se juca in retea cu un prieten. Parea interesant. Si in weekend cred ca ma voi juca.
Counter strike 1.6 server: cs.retrotech.ro
Jocuri retro in browser: https://toons.ro/
Scrie răspuns

Parteneri

WwW.IceGame.Ro WWW.4EN3RGY.FORUMMO.COM NGZ.RO HITONE T84MNmQ.png QWOZd2 V cs-banner Comunitate VirtualStrike Buzzd Chat