Concurs Calculator Gaming

Diferite concursuri cu diferite premii organizate de RetroTech.RO sau membrii ai comunitatii
nenea33

Re: Concurs Calculator Gaming

Mesaj de nenea33 »

Salut,urez mult noroc celor care s-au inscris in concurs!Eu nu particip din motiv ca nu am loc pentru un pc ci doar un laptop si ca nu sunt in mare interes pentru pc-uri noi
Illegal

Mesaj de Illegal »

1. Care va fi primul tau joc pe calculator daca vei castiga ? Un joc bun creca ar fii zuma sau fifa 07 de dragul vremurilor apuse !

2. Cat de activ esti pe forumul nostru si ce te determina sa fi activ ? Voi fi activ ma va determina spiritul craciunului sa fiu mai activ de a darui si de a fi mai buni!

3. Ce planuri ti-ai facut de Craciun ? Un plan am si acela daca nu sunt cu munca sa fiu alaturi de familie ca nimic nu i mai de pret decat sa stam in familiie de craciun!
Dexter

Mesaj de Dexter »

Salut,

Sustin si sprijin initiativa.
Ma inscriu ca sa nu zic ca n-am facut-o si pe-asta.
Cel mai probabil il voi dona la randul meu vreunuia din cei mai acerbi pierzatori :p

1. Care va fi primul tau joc pe calculator daca vei castiga ?
- METRO LAST LIGHT; N-am reusit sa-l termin , am ramas fara gloante la un momentdat.

2. Cat de activ esti pe forumul nostru si ce te determina sa fi activ ?
- Aici vorbesc ultimele mele postari de la sine, Alin stie cel mai bine.

3. Ce planuri ti-ai facut de Craciun ?
- Multa bautura, porc cat de cat, plimbare dupa masa ca sa nimicim glicemia.
3dfx & Aureal
Mandru c-am crescut alaturi de pionieri.
Bogdan42

Mesaj de Bogdan42 »

1. Primul joc pe calculator: "The Witcher 3: Wild Hunt" pentru povestea captivantă și grafica impresionantă.

2. Activitate pe forum: Sunt destul de activ pentru că îmi place să ajut și să discut cu alți membri ai comunității.

3.Planuri de Crăciun: Să petrec timp cu cei dragi, să mă bucur de mâncăruri tradiționale și de atmosfera festivă. :3
vladbloodmaster

Mesaj de vladbloodmaster »

1. L.A. Noire , pe urma toate gta-urile , toate Mafia , Forza Horizon 5 , TDU si nfs-urile mai noi.

2. Doar ce am descoperit forumul , pe viitor daca imi permite timpul voi avea activitate.

3. Prima parte la tara cu familia , seara ma intorc la bloc stau pe net si vad un film.

Succes celor inscrisi!
Scrie răspuns

Parteneri

WwW.IceGame.Ro WWW.4EN3RGY.FORUMMO.COM NGZ.RO HITONE T84MNmQ.png QWOZd2 V cs-banner Comunitate VirtualStrike Buzzd Chat Diliul cu Citate