Permiteti sa va salut,

Nimic nu m-ar fi bucurat mai mult decat sa postez si aici poze cu maruntaiele unitatii centrale in care am investit 10 ani la rand, dar configuratia actuala a biroului imi face imposibil acest task, iar cum feisbuc nu mai am, am pierdut pozele facute in vremurile de glorie.
Mai pe romaneste: daca scot carcasa s-o desfac, imi ia o ora s-o repun la loc.

Drept dovada o sa atasez doar o poza din fata, cablurile in spate sunt tzambal toate si boxa de deasupra tine placajul biroului improvizat sa nu pice :))

1. Spune-ne ce dorești să faci cu laptopul dacă îl câștigi.
Il mut in pod, poate mai reusesc sa vand din calculatoarele vechi de colectie astfel incat sa pot sa le inlocuiesc cu leptopuri. Is tare incomode, fac si caldura, deja incepe sa mi se ia de unitatile desktop.

2. Distribuie acest concurs pe o rețea de socializare și atașează o dovadă.

Imagine

3. Arată-ne ce tehnologie folosești în prezent:

In 2017 am cladit acest sistem, m-am deservit impecabil de fiecare data si in el s-au perindat placi video de la GTX 770 la GTX 980 Ti (Maxwell) la GTX 1080Ti (Pascal - emblematic) si dupa ce-au crapat thermalpadurile la 1080 am migrat de nevoie la 3060 Ti. Din nefericire procesorul e atat de slab dupa standardele moderne incat placa nu nu ruleaza la peste 80% din capacitate.

Sistem de operare: Windows 10 Pro x64
Placa de bază: MSI Z170A Gaming M7
Procesor: Intel Core i7 6700K Skylake 4.0GHz > 4.5 uz constant
Cooler CPU: Noctua NH-D14
Memorie: 32GB HyperX Savage DDR4 2400MHz CL12
Placa video: Zotac RTX 3060 Ti
Unităţi de stocare: 2x m.2 (1 TB + 512 GB) + 8TB @ 3 WD
Unităţi optice: Blu-Ray LG
Placă de sunet: ASUS Xonar DX
Sistem audio: Eris Presonus Studio 4 / BeyerDynamic Headphones
Sursă: CORSAIR TX650W, Seasonic inside
Carcasă: LANCOOL PC-K58, Vents: 3x14cm, 1x12cm
Monitor: IPS LG 23MP67VQ

Imagine
3dfx & Aureal
Mandru c-am crescut alaturi de pionieri.
Scrie răspuns