[Vând] iMac late 2012, 21,5"

Mesaj de geomar »

iMac-ul e in configuratia de baza, din fabrica, nu a fost desfacut vreodata. Este 100% functional (ceva tipic pentru produsele Apple) si arata foarte bine.
-2.7GHz quad-core Intel Core i5 (Turbo Boost up to 3.2GHz)
-8GB (two 4GB) 1600MHz DDR3 memory
-1TB hard drive (5400-rpm)
-NVIDIA GeForce GT 640M with 512MB GDDR5 memory
-21.5-inch LED-backlit glossy widescreen IPS display1920 × 1080 resolution (16:9 aspect ratio)
-4x USB 3.0 ports
-2x Thunderbolt ports
-1x Gigabit Ethernet port
-1x SDXC card slot
-Headphone minijack (supports optical digital audio output and Apple iPhone headset with mic)
-Built-in stereo speakers and dual microphones
-Wi-Fi: 802.11a/b/g/n compatible
-Bluetooth: Bluetooth 4.0 wireless technology
-Built-in FaceTime HD camera
In configuratia de baza, evident ca se misca greu, l-am testat cu macos Catalina, era inca ok. Dar mai departe... hdd/5400 rpm si memoria de 8gb isi spun cuvantul...
Ca sa testez ce poate, i-am pus un ssd extern/512gb, merge si macos Sequoia, ultimul lansat de Apple. Nici asa nu exceleza in viteza dar poate folosi ultimele versiuni de browsere, etc. L-am primit cadou de la cineva care-l primise tot cadou dar nu s-a obisnuit cu ecosistemul Apple, a ramas tot la Mocrosoft si l-a pus la loc in cutie dupa putina vreme =(( . Pacat de el dar acum e deja obsolete. Eu am ascultat catev zile muzica de pe youtube, nefiind un audiofil pretentios, mi-a placut cum iese sunetul, mai ales basii. Dar deja am destule prin casa...
iMac-ul se da in configuratia de baza, fara ssd extern, fara tastatura (nu o am pe cea originala, am folosit una de windows pe cablu usb sau una bluetooth.
Pretentiile mele:
-Numai livrare personala, Bucuresti, zona Drumul Taberei. Persoanele interesate pot testa ce vor inainte de achizitie.
-In momentul vanzarii, se va scoate contul meu, la cerere se pune contul clientului sau pur si simplu se reseteaza/sterge hdd.
-pretul este 240 lei, usor negociabil.
Chiar daca nu doriti sa cumparati dar aveti pareri despre acest subiect, va invit sa le faceti publice. Discutiile, confruntarile de idei, sunt constructive.
Administrator
Administrator
Salutare
Cateva poze cu el?
Mă interesează 🙏🙏🙏
Counter strike 1.6 server: cs.retrotech.ro
Jocuri retro in browser: https://toons.ro/
Salut, as putea pune dar nu stiu ce relevanta ar avea. Am scris ca arata bine, nu e zgariat, patat, etc.
Parerea mea e ca o fotografie poate fi inselatoare, chiar fara intentie. Pe cand ce vezi cu ochii...
Cred ca cine e interesat, vine sa-l vada. Ii place, pleaca cu el, nu-i place, ne salutam si aia e.
Administrator
Administrator
Dacă îl poți ține pana săptămâna viitoare îl iau. Sa vad cum trimit pe cineva după el.
(tiam lasat mesaj pe chat, dreapta jos)
Counter strike 1.6 server: cs.retrotech.ro
Jocuri retro in browser: https://toons.ro/
OK, fiind primul mesaj primit, astept, consideram ca e rezervat.
Dupa trecerea saptamanii sau primirea unui mesaj de renuntare, revine la vanzare dupa prinsipiul : primul venit-primul servit".
Am incercat acum sa pun cateva poze dar nu am reusit.
Scrie răspuns