Vreau să vă împărtășesc cu voi niște poze cu puii de găină făcute de mine în anul 2018.Din păcate toți aceștia au murit după o lună mai târziu
Ad blocker detectat: Site-ul nostru web este posibil prin afișarea de reclame online vizitatorilor noștri. Vă rugăm să luați în considerare să ne sprijiniți dezactivând dispozitivul de blocare a reclamelor pe site-ul nostru.
Poze random cu puii de găină
Discutii sau postari legate de Poze,etc
- AlinGheaja
- Administrator
Re: Poze random cu puii de găină
Mesaj de AlinGheaja »
Nici nu stiu cum sa reactionez..
Ador puii de gaina si sunt minunati !!
Dar daca dupa o luna au murit... mare pacat
Ador puii de gaina si sunt minunati !!
Dar daca dupa o luna au murit... mare pacat
Counter strike 1.6 server: cs.retrotech.ro
Jocuri retro in browser: https://toons.ro/
Jocuri retro in browser: https://toons.ro/
Și eu!Chiar îi ador așa de mult încât îmi vine să îi mângâi non-stop.Păcat că au murit
Ionut1510
Mesaj de aLinux »
Cat de frumos <3
Cand eram mic in fiecare vacanta de vara mergeam in piata si cumparam 2 pui de gaina si i tineam in apartament. I scoteam afara in fiecare zi in spate la bloc. Dar de fiecare data unu din ei murea.. Am repetat asta cred ca vre-o 3/4 ani la rand. Urca scarile dupa mine,cobora scarile dupa mine si stateam la etajul 2.
Cand eram mic in fiecare vacanta de vara mergeam in piata si cumparam 2 pui de gaina si i tineam in apartament. I scoteam afara in fiecare zi in spate la bloc. Dar de fiecare data unu din ei murea.. Am repetat asta cred ca vre-o 3/4 ani la rand. Urca scarile dupa mine,cobora scarile dupa mine si stateam la etajul 2.
Ce frumos, Și eu am avut un pui de cocoșel,se ținea după tatăl meu. Cănd tatăl meu ieșea afară, imediat cocoșelul venea după el.Cocoșelului îi plăcea așa de mult semințele de floarea soareluiaLinux scrie: ↑Lun Dec 05, 2022 7:53 pm Cat de frumos <3
Ionut1510
Al meu mănâncă numai turtă și pâineaLinux scrie: ↑Lun Dec 05, 2022 8:22 pm Al meu manca de toate. Chiar si slanina
Ionut1510
Foarte frumosi erau!Pacat ca au murit si stiu cum e sentimentul asta.. Dupa un timp realizezi ca totul se intampla cu un scop pe lumea asta.. Macar ai apucat sa ii fotografiezi si nu vor fi uitati.
𝕷𝖎𝖋𝖊 𝖎𝖘 𝖘𝖍𝖔𝖗𝖙. 𝕸𝖆𝖐𝖊 𝖘𝖚𝖗𝖊 𝖞𝖔𝖚 𝖒𝖆𝖐𝖊 𝖎𝖙 𝖕𝖊𝖗𝖋𝖊𝖈𝖙.
Mergi la
- RetroTech.RO
- ↳ Regulament
- ↳ Concursuri RetroTech.RO
- ↳ Donatii
- ↳ Noutati
- ↳ Fun
- ↳ Sugestii
- ↳ Parteneri
- ↳ Off topic
- Calculatoare
- ↳ Stiri IT