Mulțumesc
Initial de pe discord le mai iau sau forumuri, dar nu sunt mereu pe faza.
Asta printre timp, ca de fel actionez mai mult ca si un colectionar, mare gamer nu sunt deoarece nu imi permit configuratiile actuale, de moment fiind fan SFF-uri unde nu prea imi permit sa pun grafice dedicate, mergand mereu pe cea integrata in procesor.
De jucat de as avea pe ce cred ca as rupe
Copilaria am prins-o pe jocurile pe dischete pe TV, eu nu am fost ever posesor de orice neam de console mai rasarite, Xbox, PS, Nitendo etc...
De unde si dorinta de a colectiona si a avea, de a impartasi cu altii
Marea majoritate a jocurilor de pe contul meu Steam, nu le pot juca, dar sper ca imi voi permite cu trecerea timpului si acest moft.
Asta printre timp, ca de fel actionez mai mult ca si un colectionar, mare gamer nu sunt deoarece nu imi permit configuratiile actuale, de moment fiind fan SFF-uri unde nu prea imi permit sa pun grafice dedicate, mergand mereu pe cea integrata in procesor.
De jucat de as avea pe ce cred ca as rupe
Copilaria am prins-o pe jocurile pe dischete pe TV, eu nu am fost ever posesor de orice neam de console mai rasarite, Xbox, PS, Nitendo etc...
De unde si dorinta de a colectiona si a avea, de a impartasi cu altii
Marea majoritate a jocurilor de pe contul meu Steam, nu le pot juca, dar sper ca imi voi permite cu trecerea timpului si acest moft.
cs.retrotech.ro
toons.ro
toons.ro
Mi-ai aprins un beculet aseara cu implementarea unui "BOT" de Telegram care sa le preia giveaway-urile si sa le posteze intr-un canal de Telegram, dar se pare ca nu este posibil, daca nu esti cu drepturi depline de administrare peste tot ori ma depaseste pe mine treaba asta.
Era misto ideea dar pana la urma tot la "manuela" e mai safe
Era misto ideea dar pana la urma tot la "manuela" e mai safe
cs.retrotech.ro
toons.ro
toons.ro