Fraților dacă aveți acest model Poco din gama X, faceți imediat backup ca mai târziu o să regretați

Am rămas și fără date cât și fără telefon. Well done XIAOMI
Comunitatea pasionaților de retro
Mesaj de AlinGheaja »
Salut! Daca spui ca pozele le gasesti in Google Photos, inseamna ca aveai backup-ul activat in contul Google, adica iti poti gasi contactele in Google Contacts si acestea pot fi restaurate pe alt telefon, daca te conectezi cu contul Google pe care il aveai pe Poco. Nu stiu ce aplicatie aveai pentru note, dar si alea, majoritatea, pot fi setate sa faca backup/sincronizare. Eu, de exemplu, folosesc Color Note si are aceasta functie.
salut! Din păcate eu am salvat contactele direct pe telefon in loc să le pun pe backup. Si părinții mei folosesc telefoane de la Redmi, chiar dacă sistemul merge greoi. Nu pare sa aibă probleme la placa de bază.Cojocel scrie: ↑Joi Aug 29, 2024 8:55 amSalut! Daca spui ca pozele le gasesti in Google Photos, inseamna ca aveai backup-ul activat in contul Google, adica iti poti gasi contactele in Google Contacts si acestea pot fi restaurate pe alt telefon, daca te conectezi cu contul Google pe care il aveai pe Poco. Nu stiu ce aplicatie aveai pentru note, dar si alea, majoritatea, pot fi setate sa faca backup/sincronizare. Eu, de exemplu, folosesc Color Note si are aceasta functie.
Sunt la al 4-lea telefon Xiaomi, n-am avut nicio problema cu vreunul (Redmi 4x, Redmi 8, Redmi 9, Redmi Note 12 Pro).
L-am resuscitat contactand suportul Xiaomi. Trebuiua sa ii mai dau o resetare din fabrica din ce mi-au zis ei. Acum vad ca totul merge normal dar tot mai da uneori crash ,si se restarteaza singur. Ma tot indoiesc sa fie de la procesor ca foarte multe unitati au probleme la nivelul procesorului. Acum il folosesc pe post de telefon secundar
Mesaj de AlinGheaja »
Parteneri
Furnizat de RetroTech.RO