Acesta este un Sony (Walkman) AIWA XP-EV600B. Nu stiu prea multe despre acest CD Player , doar ca nu poate reda MP3 , ci doar RedBook CD Format si ca citeste CD-R si CD-RW.
Mai jos va las cateva poze cu el

Comunitatea pasionaților de retro
Mesaj de AlinGheaja »
Mie mi l-a dat un prieten de-al lu taicamiu. L-a gasit pe josAlinGheaja scrie: ↑Dum Sep 24, 2023 4:30 pm Tulai de cand nu am mai vazut asa ceva. Avea un prieten si toata ziua era cu castile pe cap si baterii de rezerva in buzunar (777).
Nu am avut in viata mea nu CD Player sau MP3 player cand eram copil. Nu mi-am permis din pacate. Am avut un radio mic portabil ce am reusit sa mi-l cumpar dupa ce am mers la colindat de craciun dar deja erau anii de calculatoare,telefoane, etc.
Mesaj de AlinGheaja »
I bunlifev5 scrie: ↑Dum Sep 24, 2023 4:36 pmMie mi l-a dat un prieten de-al lu taicamiu. L-a gasit pe josAlinGheaja scrie: ↑Dum Sep 24, 2023 4:30 pm Tulai de cand nu am mai vazut asa ceva. Avea un prieten si toata ziua era cu castile pe cap si baterii de rezerva in buzunar (777).
Nu am avut in viata mea nu CD Player sau MP3 player cand eram copil. Nu mi-am permis din pacate. Am avut un radio mic portabil ce am reusit sa mi-l cumpar dupa ce am mers la colindat de craciun dar deja erau anii de calculatoare,telefoane, etc.![]()
Asa-iAlinGheaja scrie: ↑Dum Sep 24, 2023 4:44 pmI bunlifev5 scrie: ↑Dum Sep 24, 2023 4:36 pmMie mi l-a dat un prieten de-al lu taicamiu. L-a gasit pe josAlinGheaja scrie: ↑Dum Sep 24, 2023 4:30 pm Tulai de cand nu am mai vazut asa ceva. Avea un prieten si toata ziua era cu castile pe cap si baterii de rezerva in buzunar (777).
Nu am avut in viata mea nu CD Player sau MP3 player cand eram copil. Nu mi-am permis din pacate. Am avut un radio mic portabil ce am reusit sa mi-l cumpar dupa ce am mers la colindat de craciun dar deja erau anii de calculatoare,telefoane, etc.![]()
O sa devina de colectie, daca nu sunt deja.
Parteneri
Furnizat de RetroTech.RO