Noul benchmark al procesorului Intel „Core Ultra 7” a fost reperat

Stiri despre calculatoare,programe,totul ce tine de IT
Avatar utilizator
TheKalu
Mesaje: 120
Membru din: Mar Aug 23, 2022 12:36 pm

Noul benchmark al procesorului Intel „Core Ultra 7” a fost reperat

Mesaj de TheKalu »

Un nou rezultat PugetBench distribuit de @Benchleaks pe Twitter a dezvăluit încă un procesor Meteor Lake cu noul brand Intel „Core Ultra”. De data aceasta, noua schemă de denumire a fost văzută pe un nou cip misterios numit Intel Core Ultra 7 1003H.

Ni s-a prezentat noul sistem de denumire al Intel în urmă cu o lună, când Intel ne-a spus că va fi rebranding în pregătirea viitoarei lansări Meteor Lake. Intel nu a spus oficial că noua marcă însemna adăugarea „Ultra” la nume, dar am văzut, de asemenea, o listă Ashes of Singularity care arată un procesor Meteor Lake numit Core Ultra 5 1003H – sugerând că acesta era re-brandingul la care se referea Intel. .

Acest nou rezultat PugetBench de la PugetSystems este a doua scurgere pe care am văzut-o cu brandingul Core Ultra. Nu suntem siguri ce implică „Ultra”, dar ar putea fi unul dintre mai multe nume (de exemplu, „Ultra”, „Pro”, „Max” etc.) și piețe high-end.

Noua listare PugetBench implică că Intel își va păstra sistemul de numerotare 3/5/7/9. Cipul nou observat este Core Ultra 7, iar cipul pe care l-am văzut mai devreme a fost Core Ultra 5.

Imagine

Notarea asta a procesoarelor de-a lungul timpului chiar a fost ok si usor de retinut, doar ca multi interpreteaza si acum gresit procesoarele.Totodata tipurile de soclu(socket) s-au schimbat de la PGA(pin grid array, cel cu pini care a ramas la AMD) la LGA (line grid array), ce n-am vazut sau poate inca nu stiu sa schimbe soclurile astea cu ceva mai usor unul de tip magnetic.
Cel mai tare ar fi sa includa puterea de procesare grafica de la Intel Arc asa cum au si cei de la amd, va imaginati 8gb VRAM pe un CPU cu o frecventa de 4.5ghz base, 5.5 turbo si OC peste 6ghz la un pret decent, dar astea sunt vise si probabil ca intel ar pune preturi exorbitante.
Avatar utilizator
AlinGheaja
Administrator
Mesaje: 1154
Membru din: Sâm Mai 28, 2022 7:13 pm
Contact:

Re: Noul benchmark al procesorului Intel „Core Ultra 7” a fost reperat

Mesaj de AlinGheaja »

Imi si imaginez ce temperaturi va avea la 6ghz..
Oricum majoritatea procesoarelor care ies (vb de cele de top) sunt super calde iar cu coolerul stock nu prea te poti juca mare lucru fara sa nu sara de 90 grade.
Counter strike 1.6 server: cs.retrotech.ro
Jocuri retro in browser: https://toons.ro/
Scrie răspuns

Parteneri

WwW.IceGame.Ro WWW.4EN3RGY.FORUMMO.COM NGZ.RO HITONE T84MNmQ.png QWOZd2 V cs-banner Comunitate VirtualStrike